Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 24. november 2012

Ristede Kikærter

Spises som snack ;-)
Du skal bruge:
En stor portion kikærter – dem du ikke bruger til de ristede kikærter, kan du komme i fryseren i fryseposer til senere brug, til nye ristede kikærter, humus, eller sammenkogte retter. 
2 laurbærblade
ca. ½ spsk. olivenolie
Salt
Rosmarin, timian, chili, spidskommen  eller hvad du godt kan lide – så meget som du kan lide – prøv dig frem ;-)

Iblødsætning:
1 del kikærter til 3 dele vand, kommes i en skål og står mindst 8 timer – op til 24 timer.  

Kogning:
Vandet hældes fra, og kikærterne skylles i friskt vand. 
Kog kikærterne i ca. 45 minutter i frisk vand sammen med 2 laurbærblade. Kasser laurbærbladene og hæld vandet fra kikærterne i en sigte.

Ristede Kikærter:
Tag en portion kikærter ca. 200 gram  udblødte og kogte. Kommes i en frysepose eller en skål og blandes med olien og krydderierne
Fordel Kikærterne på en bageplade med bagepapir
Rist kikærterne i ca. 10 minutter ved 250 grader I ovnen. 
Vigtigt: Hold øje med dem så de ikke bliver brune.
Afkøl kikærterne og server. 

Tips: Du kan hvis du har travlt og det skal være nu, bruge en dåse økologiske kikærter - 400 gram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar