Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

lørdag den 24. november 2012

Ristede Kikærter

Spises som snack ;-)
Du skal bruge:
En stor portion kikærter – dem du ikke bruger til de ristede kikærter, kan du komme i fryseren i fryseposer til senere brug, til nye ristede kikærter, humus, eller sammenkogte retter. 
2 laurbærblade
ca. ½ spsk. olivenolie
Salt
Rosmarin, timian, chili, spidskommen  eller hvad du godt kan lide – så meget som du kan lide – prøv dig frem ;-)

Iblødsætning:
1 del kikærter til 3 dele vand, kommes i en skål og står mindst 8 timer – op til 24 timer.  

Kogning:
Vandet hældes fra, og kikærterne skylles i friskt vand. 
Kog kikærterne i ca. 45 minutter i frisk vand sammen med 2 laurbærblade. Kasser laurbærbladene og hæld vandet fra kikærterne i en sigte.

Ristede Kikærter:
Tag en portion kikærter ca. 200 gram  udblødte og kogte. Kommes i en frysepose eller en skål og blandes med olien og krydderierne
Fordel Kikærterne på en bageplade med bagepapir
Rist kikærterne i ca. 10 minutter ved 250 grader I ovnen. 
Vigtigt: Hold øje med dem så de ikke bliver brune.
Afkøl kikærterne og server. 

Tips: Du kan hvis du har travlt og det skal være nu, bruge en dåse økologiske kikærter - 400 gram

Ingen kommentarer:

Send en kommentar