Æblerne der har ligget i frisk appelsinsaft smager super
godt i denne salat og som sundt snack ;-)
4 personer
saften fra en friskpresset stor appelsin
30 g. valnødder eller mandler / nødder- grofthakkede
1 granatæble- kernerne og saften derfra
1/3 spidskål skåret i strimler eller brug ca. samme mængde
hakket grønkål eller hvid- eller rødkål
En stor håndfuld Rucola eller små salatblade
Dressing:
4 spsk. af appelsinsaften
2 spsk olivenolie
salt – peber
Lad de tyndt skårne æblebåde ligge og trække i appelsinsaften i mindst
½ time.
Hak spidskål og
bland det med salatbladene.
Drys de hakkede valnødder over.
Bland salaten med
de afdryppede æblebåde.
Skær granatæblet over, og ryst kerner og saft ud over
salaten.
Pisk dressingen sammen og smag den til.
Hæld dressingen over salaten.
Server ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar