Til pålæg på et godt stykke brød og til dip, eller fortyndet med lidt vand en stærk proteinrig dressing i en god salat.
150 g. hvide bønner
På et godt stykke rugbrød med agurk og sesamdrys |
150 g. hvide bønner
2 spsk. pinjekerner
½ tsk. stødt spidskommen
2 tsk. tørret koriander
1 fed hvidløg
3 spsk.olivenolie
½ - 1 spsk. sød chilisauce
salt -peber
citronsaft
Pyntet med pinjekerner og lidt tacoschips |
Rist pinjekernerne på en tør pande.
Kom bønner, pinjekerner,
spidskommen, koriander, hvidløg, olie og chilisauce i en blender.
Kom lidt vand
i hvis cremen er for tyk.
Smag til med citronsaft, salt og peber.
Mere om Pinjekerner se min facebookside:
Lue Vegetarmad ;-)
Mere om Pinjekerner se min facebookside:
Lue Vegetarmad ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar