Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

torsdag den 26. april 2012

KrydderiMuffins med chokoladestykker og kakaoglasur

Det her er Muffins der smager helt overraskende godt ;-)
9 store eller 15 mindre stk.
175 g. spelt eller hvedemel
100 g. rørsukker
1 tsk. kanel
1 tsk. Stødt nellike
1 tsk. stødt  ingefær
1 tsk. bagepulver
50 g. smør
1½ dl. mælk eller juice
1 æg
50 g. mørk chokolade groft hakket
2 spsk. sirup.

Topping:
1½ dl. florsukker
1 spsk. kakao
evt. chokoladeovertrukne kaffebønner

Mel, sukker, kanel, nellike, ingefær og bagepulver blandes i en skål. 
Smørret smeltes. 
Mælk, æg og sirup piskes i smørret. 
Hæld mælke-ægblandingen i mel blandingen. 
Rør dejen sammen. 
Rør det hakkede chokolade i dejen. 
Kom dejen i smurte muffinsforme eller papirforme. 
Jeg har brugt hjertemuffinsforme. 
Bag alle muffins i 15 minutter ved 180 grader. 
Imens kagerne afkøles røres glasuren sammen af florsukker, kakao og ganske lidt vand af gangen indtil glasuren er, sådan som du ønsker.
Kom glasuren på alle muffins. 
Pynt med chokoladekaffebønnerne.  
Variation: kom rosiner eller tørrede tranebær i dejen i stedet for chokolade. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar