Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

onsdag den 18. april 2012

Pasta med Champignon Urte-tomatsauce

Hurtigt og dejlig pasta ret
4 personer
400 g. champignon skivede eller i kvarte
2 løg hakkede
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg hakket
8 topskud fra brændenælde hakket eller 2 spsk. tørret
skal af en øko citron og saft af ½ citron
salt, peber
400 g. tomater eller 1 ds. gode hakkede tomater
en stor håndfuld persille hakket
1 spsk. basilikum
375 – 400 g. pasta
eventuelt 4 store spsk. revet parmesanost til drys

Sæt pastaen over at koge i saltet vand så lang tid som det står på pakken. Svits løg og hvidløg i olien. 
Tilsæt champignon svits dem med ½ minut. 
Tilsæt brændenælde,  tomater, basilikum, citronskal og citronsaft. 
Lad saucen småkoge i 8 – 10 minutter. 
Tilsæt persillen.  
Smag til med salt – peber. 
Server med parmesanost til drys.

Vil du vide mere om hvorfor det er godt at komme brændenælde i maden. Så læs om det på min facebookside: Lue vegetarmad

Ingen kommentarer:

Send en kommentar