Hurtigt og dejlig pasta ret
400 g. champignon
skivede eller i kvarte
2 løg hakkede
2 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg hakket
8 topskud fra brændenælde hakket eller 2 spsk. tørret
skal af en øko citron og saft af ½ citron
salt, peber
400 g. tomater eller 1 ds. gode hakkede tomater
en stor håndfuld persille hakket
1 spsk. basilikum
375 – 400 g. pasta
eventuelt 4 store spsk. revet parmesanost til drys
Sæt pastaen over at koge i saltet vand så lang tid som det
står på pakken. Svits løg og hvidløg i olien.
Tilsæt champignon svits dem med ½
minut.
Tilsæt brændenælde, tomater,
basilikum, citronskal og citronsaft.
Lad saucen småkoge i 8 – 10 minutter.
Tilsæt
persillen.
Smag til med salt – peber.
Server med parmesanost til drys.
Vil du vide mere om hvorfor det er godt at komme brændenælde i maden. Så læs om det på min facebookside: Lue vegetarmad
Vil du vide mere om hvorfor det er godt at komme brændenælde i maden. Så læs om det på min facebookside: Lue vegetarmad
Ingen kommentarer:
Send en kommentar