Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 25. april 2012

Speltsalat med Pærer, Gorgonzola og Druer

Lækker salat lavet på de kogte spelt fra dagen før ;-)
4 personer
100 g. kogt spelt  eller byg– evt. en rest fra dagen før
et salathoved eller 2 hjertesalater
2 pærer
150 g. gorgonzola eller anden blåskimmel ost
100 g. vindruer halverede
50 g. valnødder groft hakket

Dressing:
1 spsk. sød sennep
2 spsk. balsamico eddike
2 spsk.olivenolie
1 spsk. fløde
evt. lidt honning, salt – peber

Kog speltkornene som anvist på pakken, ca. 20 minutter helt dækket af vand med lidt salt i.
Hæld vandet fra. 
Eller tag de kogte spelt rester fra dagen før og kom dem i en skål.
Skær salaten i store stykker. 
Skær pærerne ud i tynde både. 
Skær osten ud i grove tern.  
Skær vindruerne i halve. 
Vend salat, speltkorn, pærer, vindruer og ost i skålen. 
Svits valnødderne på en tør pande i 2 minutter. 
Hak nødderne groft. 
Her med rest af Linseretten fra dagen før.
Pisk dressingen sammen med en gaffel.
Smag dressingen til med salt,peber og honning.
Hæld dressingen over salaten. 
Bland salaten rundt. 
Drys valnødderne over salaten. 
Server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar