Lækker salat lavet på de kogte spelt fra dagen før ;-)
4 personer
et salathoved eller 2 hjertesalater
2 pærer
150 g. gorgonzola eller anden blåskimmel ost
100 g. vindruer halverede
50 g. valnødder groft hakket
Dressing:
1 spsk. sød sennep
2 spsk. balsamico eddike
2 spsk.olivenolie
1 spsk. fløde
evt. lidt honning, salt – peber
Kog speltkornene som anvist på pakken, ca. 20 minutter helt
dækket af vand med lidt salt i.
Hæld vandet fra.
Eller tag de kogte spelt rester fra dagen
før og kom dem i en skål.
Skær salaten i store stykker.
Skær pærerne ud i tynde både.
Skær osten ud i grove tern.
Skær
vindruerne i halve.
Vend salat, speltkorn, pærer, vindruer og ost i skålen.
Svits
valnødderne på en tør pande i 2 minutter.
Hak nødderne groft.
Smag dressingen til med salt,peber og honning.
Hæld dressingen over salaten.
Bland salaten rundt.
Drys valnødderne over salaten.
Drys valnødderne over salaten.
Server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar