Prøv det :-)
4 personer
Et bundt persille
50 g. valnødder finthakket
50 g. parmasanost fintrevet
1 fed hvidløg finthakket
6 spsk. olivenolie
salt – peber
citronsaft
Quinoa frø - så meget at du også har til at blande i salaten i morgen :-) da Quinoa er proteinrigt med meget fiber og en blid smag. Brug det ligesom du bruger kogte ris.
Skyl Quinoafrøene i koldt vand. Brug en del frø til 2 dele vand og kog dem i ca. 20 minutter.
Blend eller hak fint persillle, valnødder, parmesanost og hvidløg.
Tilsæt olien lidt efter lidt og smag til med salt – peber og citronsaft
Server Valnøddepestoen sammen med den kogte Quinoa og råkost eller salat evt. grøntsagsdeller eller en postej.
4 personer
Et bundt persille
50 g. valnødder finthakket
50 g. parmasanost fintrevet
1 fed hvidløg finthakket
6 spsk. olivenolie
salt – peber
citronsaft
Quinoa frø - så meget at du også har til at blande i salaten i morgen :-) da Quinoa er proteinrigt med meget fiber og en blid smag. Brug det ligesom du bruger kogte ris.
Skyl Quinoafrøene i koldt vand. Brug en del frø til 2 dele vand og kog dem i ca. 20 minutter.
Blend eller hak fint persillle, valnødder, parmesanost og hvidløg.
Tilsæt olien lidt efter lidt og smag til med salt – peber og citronsaft
Server Valnøddepestoen sammen med den kogte Quinoa og råkost eller salat evt. grøntsagsdeller eller en postej.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar