Små tykke pandekager sødet med frisk frugt til morgen fødselsdag eller som weekend lækkeri
Pandekager med frugtfyld og et lille drys florsukker |
ca. 18stk.
200 g. hvede eller speltmel
lidt salt
2 spsk. sukker
2 tsk. bagepulver
3 dl. kærnemælk
½ dl. vand.
2 æg
Bananskiver, små æblestykker eller blåbær, hindbær, jordbær evt. optøet fra frost.
Rør mel, salt, sukker og bagepulver sammen.
Pisk kærnemælk, vand og æg i dejen.
Steg de små pandekager med smør, 3 ad gangen på panden.
Brug ca. 1½ spsk. dej pr. stk.
Efter 2 minutter og inden pandekagerne vendes, kommer du frugt på hver pandekage.
Vend pandekagerne og bag dem færdig på ca. 2 minutter.
Server pandekagerne som de er - eventuelt med et lille drys flormelis ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar