Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

onsdag den 1. februar 2012

Ristomat Kroketter i Majs Wraps med grønt

Smager godt ;-)
4 personer
Ristomat Kroketter:
2 spsk. olivenolie
2 dl. rundkornede grødris
2  hvidløgfed, fint hakket
1 løg, finthakket
1/2 tsk gurkemeje
1 dåse hakkede tomater
2 dl. vand
½ -1 tsk tørret chili alt efter hvor stærkt du ønsker det
2 tsk. tørret basilikum eller 2 spsk. frisk
1 tsk. grøntsagsbouillon pulver
50 g hakkede mandler
1 æg
3 spsk. ost, reven
2 tsk. salt
Panering:
1/2 dl rasp
olie til stegningen

Creme fraiche rørt op med lidt sød chilisauce
Grøn salat og agurkeskiver

Svits ris, hvidløg, løg og gurkemeje i olie. 
Tilsæt salsa, vand og grønsagsbouillonterning. 
Kog retten ved svag varme i 20 minutter. 
Lad blandingen køle lidt af og tilsæt æg, ost, mandler og salt. 
Form blandingen til risboller og rul dem i rasp. 
Steg risbollerne lysebrune og sprøde. Risbollerne kan steges på en almindelig pande.

Majs Wraps: Lav dem selv, det er så nemt:
8 stk.
4 dl. vand
4 æg
2 dl. majsmel
1½ dl. hvedemel eller speltmelsalt
3 spsk. rapsolie
ganske lidt olie til bagningen

Pisk det hele sammen og hæld 1 dl. dej ad gangen på panden og bag nogle få minutter på hver side.
se eventuelt opskrift på Hvede Wraps under brød


Server Ris-tomatkroketterne med Wraps, Salat, Agurkeskiver og creme fraiche med lidt sød chilisauce i

Ingen kommentarer:

Send en kommentar