Smager godt ;-)
4 personer
2 spsk. olivenolie
2 dl. rundkornede grødris
2 hvidløgfed, fint hakket
1 løg, finthakket
1/2 tsk gurkemeje
1 dåse hakkede tomater
2 dl. vand
½ -1 tsk tørret chili alt efter hvor stærkt du ønsker det
2 tsk. tørret basilikum eller 2 spsk. frisk
1 tsk. grøntsagsbouillon pulver
50 g hakkede mandler
1 æg
3 spsk. ost, reven
2 tsk. salt
Panering:
1/2 dl rasp
olie til stegningen
Creme fraiche rørt op med lidt sød chilisauce
Grøn salat og agurkeskiver
Svits ris, hvidløg, løg og gurkemeje i olie.
Tilsæt salsa, vand og grønsagsbouillonterning.
Kog retten ved svag varme i 20 minutter.
Lad blandingen køle lidt af og tilsæt æg, ost, mandler og salt.
Form blandingen til risboller og rul dem i rasp.
Steg risbollerne lysebrune og sprøde. Risbollerne kan steges på en almindelig pande.
8 stk.
4 dl. vand
4 æg
2 dl. majsmel
1½ dl. hvedemel eller speltmelsalt
3 spsk. rapsolie
ganske lidt olie til bagningen
Pisk det hele sammen og hæld 1 dl. dej ad gangen på panden og bag nogle få minutter på hver side.
se eventuelt opskrift på Hvede Wraps under brød
Server Ris-tomatkroketterne med Wraps, Salat, Agurkeskiver og creme fraiche med lidt sød chilisauce i
Ingen kommentarer:
Send en kommentar