Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

onsdag den 1. februar 2012

Ristomat Kroketter i Majs Wraps med grønt

Smager godt ;-)
4 personer
Ristomat Kroketter:
2 spsk. olivenolie
2 dl. rundkornede grødris
2  hvidløgfed, fint hakket
1 løg, finthakket
1/2 tsk gurkemeje
1 dåse hakkede tomater
2 dl. vand
½ -1 tsk tørret chili alt efter hvor stærkt du ønsker det
2 tsk. tørret basilikum eller 2 spsk. frisk
1 tsk. grøntsagsbouillon pulver
50 g hakkede mandler
1 æg
3 spsk. ost, reven
2 tsk. salt
Panering:
1/2 dl rasp
olie til stegningen

Creme fraiche rørt op med lidt sød chilisauce
Grøn salat og agurkeskiver

Svits ris, hvidløg, løg og gurkemeje i olie. 
Tilsæt salsa, vand og grønsagsbouillonterning. 
Kog retten ved svag varme i 20 minutter. 
Lad blandingen køle lidt af og tilsæt æg, ost, mandler og salt. 
Form blandingen til risboller og rul dem i rasp. 
Steg risbollerne lysebrune og sprøde. Risbollerne kan steges på en almindelig pande.

Majs Wraps: Lav dem selv, det er så nemt:
8 stk.
4 dl. vand
4 æg
2 dl. majsmel
1½ dl. hvedemel eller speltmelsalt
3 spsk. rapsolie
ganske lidt olie til bagningen

Pisk det hele sammen og hæld 1 dl. dej ad gangen på panden og bag nogle få minutter på hver side.
se eventuelt opskrift på Hvede Wraps under brød


Server Ris-tomatkroketterne med Wraps, Salat, Agurkeskiver og creme fraiche med lidt sød chilisauce i

Ingen kommentarer:

Send en kommentar