Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

lørdag den 11. februar 2012

Tofu-Hirse Krebinetter

De smager super godt, også som pålæg dagen efter. 
De mætter godt, da der er tofu og mandler i.

20 stk.
150 g. hirse
½ l kogende vand
1 gulerod – 1 stykke af en sellerirod, en persillerod eller lignende mængde grøntsager
½ løg eller 2 forårsløg hakket
ca. 250 g. Tofu
2 spsk. soya sauce
2 spsk. citronsaft
100 g. mandler hakkede
2 – 4 spsk. persille
salt – peber
50 g. sojamel, boghvedemel eller hvedemel
1dl. vand
50 g. rasp

Rist Hirsen på en tør pande til det dufter lidt af nødder. 
Kom det kogende vand i gryden sammen med de hakkede grøntsager og løg. Kog Hirsen i ca. ½ time, tilsæt eventuelt lidt vand, hvis det er ved at koge helt tør. 
Afkøl hirse og grøntsager. 
Kom Hirse og grøntsager i en skål eller blender sammen med hakkede mandler, tofu, soja sauce, citronsaft og persille. 
Blend eller pisk massen sammen. 
Smag til med peber og salt. 
Pisk sojamel eller anden mel og vand sammen. 
Kom rasp i en tallerken. 
Form grøntsags-hirse-tofu farsen til krebinetter og vend dem først i mel-vand blandingen og derefter i rasp. 
Steg Krebinetterne i olie eller smør ca. 4 minutter på hver side.
Server eventuelt krebinetterne som her med broccolisalat ( se opskrift under salat) og kogte kartofler ;-) 
Krebinetterne kan fint fryses til senere brug.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar