De smager super godt, også som pålæg dagen efter.
De mætter godt, da der er tofu og mandler i.
20 stk.
150 g. hirse
½ l kogende vand
1 gulerod – 1 stykke af en sellerirod, en persillerod eller lignende mængde grøntsager
½ løg eller 2 forårsløg hakket
ca. 250 g. Tofu
2 spsk. soya sauce
2 spsk. citronsaft
100 g. mandler hakkede
2 – 4 spsk. persille
salt – peber
50 g. sojamel, boghvedemel eller hvedemel
1dl. vand
50 g. rasp
Rist Hirsen på en tør pande til det dufter lidt af nødder.
Kom det kogende vand i gryden sammen med de hakkede grøntsager og løg. Kog Hirsen i ca. ½ time, tilsæt eventuelt lidt vand, hvis det er ved at koge helt tør.
Afkøl hirse og grøntsager.
Kom Hirse og grøntsager i en skål eller blender sammen med hakkede mandler, tofu, soja sauce, citronsaft og persille.
Blend eller pisk massen sammen.
Smag til med peber og salt.
Pisk sojamel eller anden mel og vand sammen.
Kom rasp i en tallerken.
Form grøntsags-hirse-tofu farsen til krebinetter og vend dem først i mel-vand blandingen og derefter i rasp.
Steg Krebinetterne i olie eller smør ca. 4 minutter på hver side.
Server eventuelt krebinetterne som her med broccolisalat ( se opskrift under salat) og kogte kartofler ;-)
Krebinetterne kan fint fryses til senere brug.
Krebinetterne kan fint fryses til senere brug.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar