Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

torsdag den 16. februar 2012

Små Tofuboller med tomatsauce og pasta

En lækker måde at få gode proteiner på :-)
4- 5 personer
Tofuboller:
250 g. tofu
1 stort løg finthakket
2 fed hvidløg finthakket
1 tsk. sennep
1 spsk. stødt spidskommen
2 spsk. hakket persille
1 spsk. soyasauce
50 g. mandler finthakkede
2 spsk.olivenolie
Derudover
350 g. pasta
salt – peber
Tomatsauce:
1 spsk. olivenolie
1 stort løg finthakket
2 fed hvidløg hakket
1/3 sellerirod hakket i tern
2 peberfrugter hakket i tern
eventuelt 1 squash i tern
1 spsk. tørret basilikum
lidt sukker
4 tomater hakkede
1 ds. tomatpure
2 dl. grøntsagsboullion
frisk basilikum hakket til drys

Tofuboller: Tofu, løg, hvidløg, sennep. spidskommen, persille. soya og mandler blandes eller blendes godt. 
Smag til med peber og salt. 
Rul med hænderne 20 valnødde store kugler. 
Steg tofukuglerne i olivenolie på en pande til de er brune over det hele. 
Vend dem forsigtigt, de er skrøbelige. 
Læg dem på et lille fad eller tallerken. 
Tomatsauce: Steg løg og hvidløg i olien i et par minutter. 
Tilsæt selleri, peberfrugt og evt. squash og lad retten simre i 10 minutter. 
Kom tomater, boullion og tomatpure sammen med det tørrede basilikum i saucen. 
Lad saucen små simre i 20 – 30 minutter. 
Kog pastaen i en stor gryde med vand og salt, efter hvad der står på pastapakken. Varm til sidst tofukuglerne med, ved at lægge dem øverst i saucen i 3 minutter, eller varm tofukuglerne i ovnen, hvis du har andet i ovnen f.eks brød, der skal være færdigt til middagen.  
Smag saucen til. 
Server tomatsaucen med tofubollerne, pasta og frisk hakket basilikum

Ingen kommentarer:

Send en kommentar