Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

torsdag den 16. februar 2012

Små Tofuboller med tomatsauce og pasta

En lækker måde at få gode proteiner på :-)
4- 5 personer
Tofuboller:
250 g. tofu
1 stort løg finthakket
2 fed hvidløg finthakket
1 tsk. sennep
1 spsk. stødt spidskommen
2 spsk. hakket persille
1 spsk. soyasauce
50 g. mandler finthakkede
2 spsk.olivenolie
Derudover
350 g. pasta
salt – peber
Tomatsauce:
1 spsk. olivenolie
1 stort løg finthakket
2 fed hvidløg hakket
1/3 sellerirod hakket i tern
2 peberfrugter hakket i tern
eventuelt 1 squash i tern
1 spsk. tørret basilikum
lidt sukker
4 tomater hakkede
1 ds. tomatpure
2 dl. grøntsagsboullion
frisk basilikum hakket til drys

Tofuboller: Tofu, løg, hvidløg, sennep. spidskommen, persille. soya og mandler blandes eller blendes godt. 
Smag til med peber og salt. 
Rul med hænderne 20 valnødde store kugler. 
Steg tofukuglerne i olivenolie på en pande til de er brune over det hele. 
Vend dem forsigtigt, de er skrøbelige. 
Læg dem på et lille fad eller tallerken. 
Tomatsauce: Steg løg og hvidløg i olien i et par minutter. 
Tilsæt selleri, peberfrugt og evt. squash og lad retten simre i 10 minutter. 
Kom tomater, boullion og tomatpure sammen med det tørrede basilikum i saucen. 
Lad saucen små simre i 20 – 30 minutter. 
Kog pastaen i en stor gryde med vand og salt, efter hvad der står på pastapakken. Varm til sidst tofukuglerne med, ved at lægge dem øverst i saucen i 3 minutter, eller varm tofukuglerne i ovnen, hvis du har andet i ovnen f.eks brød, der skal være færdigt til middagen.  
Smag saucen til. 
Server tomatsaucen med tofubollerne, pasta og frisk hakket basilikum

Ingen kommentarer:

Send en kommentar