Gode til ost, marmelade eller bare som de er.
Meget hurtige og nemme at lave :-)
ca. 25 -28 stk
250 g. hvede eller speltmel
125 g. smør
½ tsk salt
2 spsk. hørfrø
2 spsk. sesamfrø
1 spsk. birkesfrø
½ dl. vand
1 æg
Hak smør med mel til en grynet masse.
Tilsæt sesam, hørfrø, salt og birkes og bland det sammen.
Rør vand og æg sammen og kom det i dejen.
Ælt dejen sammen.
Rul dejen ud på et bagepapir med en kagerulle.
Prik dejen med en gaffel og skær dejen ud i firkanter – i ”kiksestørrelse ” ;-)
Bag kiksene 15 minutter ved 200 – 225 grader.
Afkøl dem.
Meget hurtige og nemme at lave :-)
ca. 25 -28 stk
250 g. hvede eller speltmel
125 g. smør
½ tsk salt
2 spsk. hørfrø
2 spsk. sesamfrø
1 spsk. birkesfrø
½ dl. vand
1 æg
Hak smør med mel til en grynet masse.
Tilsæt sesam, hørfrø, salt og birkes og bland det sammen.
Rør vand og æg sammen og kom det i dejen.
Ælt dejen sammen.
Rul dejen ud på et bagepapir med en kagerulle.
Prik dejen med en gaffel og skær dejen ud i firkanter – i ”kiksestørrelse ” ;-)
Bag kiksene 15 minutter ved 200 – 225 grader.
Afkøl dem.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar