Nem og hurtig grøntsagssauce :-)
2 løg
3 hvidløg
2 spsk.olivenolie
2 squash
2 gulerødder
300 g. champignon
¼l piskefløde
Saft af 1 citron
Salt – peber
1 spsk. oregano
Topping:
Et stykke parmasanost groftrevet
eventuelt 2 håndfulde rosiner eller tørrede tranebær
Skær squash og gulerødder i strimler på langs eventuelt med en kartoffelskræller.
Skær champignon i skiver.
Hak løg og hvidløg og svits dem i olien i 2 minutter.
Tilsæt squash, gulerødder og champignon.
Svits det hele i 4 minutter.
Tilsæt oregano, salt – peber og citronsaft.
Rør rundt og kom fløden i.
Lad retten koge op.
Smag til og server sammen med f.eks. ris eller pasta.
Brug parmasanost og rosiner som drys.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar