Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 15. november 2011

Indiske Ris med Spinat

Når risene skal være noget særligt :-)
4 -5 personer
2 spsk. olie
1 løg skåret i tynde skiver
400 g. ris udblødt i koldt vand i ½ time
300 g. spinat blanceret i et par minutter eller frosset, som er blevet optøet og klemt vandet fra.
2 store tomater
½ tsk gurkemeje
½ tsk spidskommen
½ tsk koriander
salt – peber

Tomaterne kommes i kogende vand i 2 minutter. 
Tages op og skrællen pilles af. 
Tomaterne skæres over og kernerne tages ud. 
Resten af tomaterne hakkes i små tern. 
Svits løget i et par minutter og tilsæt risen. 
Svitses under konstant omrøring 1 – 2 minutter. 
Tilsæt spinat, tomater, gurkemeje, spidskommen, koriander, salt og peber. Hæld 5 dl vand i risene. 
Bring risen i kog og dæmp til svag varme. 
Lad risene småkoge i 25 minutter. 
Er der kommet en brun skorpe i bunden af gryden der ikke er brændt meget på, skrabes den fri og kommes med i risene. 
Serveres varm.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar