Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

onsdag den 16. november 2011

Løgsuppe med cognac og ostebrød

En suppe der smager godt for alle der kan lide løg. 
Ostebrød og cognac gør denne suppe til noget helt særligt.
4 personer
7 løg i tynde skiver
12 fed hvidløg i tynde skiver
1.5 liter grøntsagsboullion
2 spsk. smør
1 spsk. olie
1 tsk.  rørsukker
1 dl. cognac
Salt – peber
4 – 6 skiver ristet hvidt brød med revet ost ovenpå

Smør og olie varmes op sammen med sukker i en stor gryde. 
Kom løg og hvidløg i. 
Lad løgene simrer til de får lidt farve ca. 7 – 8 minutter. 
Rør i løgene undervejs. 
Tilsæt boullion. 
Skru op for varmen og rør til suppen begynder at koge. 
Skru ned for varmen og læg låg på gryden. 
Lad suppen simre i ca. 3 kvarter. 
Lige inden suppen serveres tilsættes cognac. 
Smag til med salt og peber. 
Kom suppen op i tallerkener eller skåle hvor der i forvejen er lagt et stk. ristet brød med revet ost ovenpå. 
Server :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar