En suppe der smager godt for alle der kan lide løg.
Ostebrød og cognac gør denne suppe til noget helt særligt.
4 personer
12 fed hvidløg i tynde skiver
1.5 liter grøntsagsboullion
2 spsk. smør
1 spsk. olie
1 tsk. rørsukker
1 dl. cognac
Salt – peber
4 – 6 skiver ristet hvidt brød med revet ost ovenpå
Smør og olie varmes op sammen med sukker i en stor gryde.
Kom løg og hvidløg i.
Lad løgene simrer til de får lidt farve ca. 7 – 8 minutter.
Rør i løgene undervejs.
Tilsæt boullion.
Skru op for varmen og rør til suppen begynder at koge.
Skru ned for varmen og læg låg på gryden.
Lad suppen simre i ca. 3 kvarter.
Lige inden suppen serveres tilsættes cognac.
Smag til med salt og peber.
Kom suppen op i tallerkener eller skåle hvor der i forvejen er lagt et stk. ristet brød med revet ost ovenpå.
Server :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar