Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

torsdag den 17. november 2011

Græskarkage med svesker eller jumborosiner og citronsmørcreme

En god fugtig efterårs kage :-)
5 dl. hvedemel
3 tsk. bagepulver
1 tsk. kanel
125 g. smør eller plantemargarine
2½ dl. farin eller rørsukker
3 æg sammenpiskede
300 g. rå revet græskar. Jeg har brugt Hokkaido eller 2½ dl. græskarmos kogt
1½ dl. kokosmel
1½ dl. jumborosniner eller hakkede svesker

Citron smørcreme:
60 g. smør
¾ dl. flormelis
2 tsk. fintrevet økologisk citronskal
lidt citronsaft

Start med at lave græskar mosen, ved at komme det revne græskar i en gryde med vand der lige dækker og kog græskarret til mos, ved at lade det simre i ca. 20 minutter, tilsæt evt. mere vand så det ikke koger tørt.
Tag græskarmosen fra varmen. 
Kom mel, bagepulver og kanel i en skål og bland dette. 
Rør smør og sukker sammen og kom det i melblandingen. 
Tilsæt de piskede æg og græskarmosen. 
Rør indtil dejen er jævn. 
Vend kokos og rosiner i dejen. 
Kom dejen i en smurt form og bag kagen ca. 45 minutter eller indtil der ikke er ubagt dej på en strikkepind, der stikkes ned i midten af kagen. 
Lad kagen afkøle. 
Pynt kagen med  sammenrørt smørcreme og skær kagen ud i smalle stykker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar