Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

fredag den 4. november 2011

Wrap med Squash-Chili fyld

Wraps er meget nemt at bage selv, ellers kan de købes og er altid god mad. Lav en god grøntsagssauce som her eller varm rester op og kom i, eventuelt garneret med revet ost og guacomole
4 personer  

Fyld:
2 squash eller ca. 600 g. skåret i tern
2 tomater hakket i tern
½ rød peberfrugt i små tern
½ frisk chili efter smag, hakket fint uden kerner
100 g. majskerner
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg presset
1½ dl. grøntsagsboullion
½ tsk. tørret koriander
peber
2 spsk. fløde eller creme fraiche
1 spsk. majsstivelse
25 g. revet ost
Evt. chilisauce til servering
8  Wrap hjemmebagte eller købte
Pynt: 
75 g. revet ost

Wrap:
8 stk.
4 dl. vand
4 æg
2 dl. majsmel
1½ dl. spelt eller hvedemel
3 spsk olie

Start med at bage Wraps. 
Pisk alle ingredienser sammen og bag dem som pandekager med ganske lidt olie på panden.





Steg derefter løgene i olien til de er klare. 
Tilsæt alle grøntsagerne incl. hvidløg. 
Svits det hele i 2 – 3 minutter. 
Tilsæt boullion sammen med koriander og peber. 
Lad retten småkoge 10 minutter. 
Rør fløde og majsstivelse ud i ganske lidt vand i grøntsagerne sammen med osten. 
Rør tit i retten, imens den simrer 2 - 3 minutter.
Kom grøntsagsblandingen midt på de 8 wrap og fold dem sammen . 
Kom de fyldte wrap i et ovnfast fad og drys med resten af det revet ost. 
Bag retten i 15 minutter ved 180 grader. 
Server de fyldte Wraps sammen med en stor skål salat

Ingen kommentarer:

Send en kommentar