Wraps er meget nemt at bage selv, ellers kan de købes og er altid god mad. Lav en god grøntsagssauce som her eller varm rester op og kom i, eventuelt garneret med revet ost og guacomole
4 personer
Fyld:
2 squash eller ca. 600 g. skåret i tern
2 tomater hakket i tern
½ rød peberfrugt i små tern
½ frisk chili efter smag, hakket fint uden kerner
100 g. majskerner
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg presset
1½ dl. grøntsagsboullion
½ tsk. tørret koriander
peber
2 spsk. fløde eller creme fraiche
1 spsk. majsstivelse
25 g. revet ost
Evt. chilisauce til servering
8 Wrap hjemmebagte eller købte
Pynt:
75 g. revet ost
Wrap:
8 stk.
4 dl. vand
4 æg
2 dl. majsmel
1½ dl. spelt eller hvedemel
3 spsk olie
Start med at bage Wraps.
Pisk alle ingredienser sammen og bag dem som pandekager med ganske lidt olie på panden.
Steg derefter løgene i olien til de er klare.
Tilsæt alle grøntsagerne incl. hvidløg.
Svits det hele i 2 – 3 minutter.
Tilsæt boullion sammen med koriander og peber.
Lad retten småkoge 10 minutter.
Rør fløde og majsstivelse ud i ganske lidt vand i grøntsagerne sammen med osten.
Rør tit i retten, imens den simrer 2 - 3 minutter.
Kom grøntsagsblandingen midt på de 8 wrap og fold dem sammen .
Kom de fyldte wrap i et ovnfast fad og drys med resten af det revet ost.
Bag retten i 15 minutter ved 180 grader.
Server de fyldte Wraps sammen med en stor skål salat
4 personer
Fyld:
2 squash eller ca. 600 g. skåret i tern
2 tomater hakket i tern
½ rød peberfrugt i små tern
½ frisk chili efter smag, hakket fint uden kerner
100 g. majskerner
1 spsk. olivenolie
2 fed hvidløg presset
1½ dl. grøntsagsboullion
½ tsk. tørret koriander
peber
2 spsk. fløde eller creme fraiche
1 spsk. majsstivelse
25 g. revet ost
Evt. chilisauce til servering
8 Wrap hjemmebagte eller købte
Pynt:
75 g. revet ost
Wrap:
8 stk.
4 dl. vand
4 æg
2 dl. majsmel
1½ dl. spelt eller hvedemel
3 spsk olie
Start med at bage Wraps.
Pisk alle ingredienser sammen og bag dem som pandekager med ganske lidt olie på panden.
Steg derefter løgene i olien til de er klare.
Tilsæt alle grøntsagerne incl. hvidløg.
Svits det hele i 2 – 3 minutter.
Tilsæt boullion sammen med koriander og peber.
Lad retten småkoge 10 minutter.
Rør fløde og majsstivelse ud i ganske lidt vand i grøntsagerne sammen med osten.
Rør tit i retten, imens den simrer 2 - 3 minutter.
Kom grøntsagsblandingen midt på de 8 wrap og fold dem sammen .
Kom de fyldte wrap i et ovnfast fad og drys med resten af det revet ost.
Bag retten i 15 minutter ved 180 grader.
Server de fyldte Wraps sammen med en stor skål salat
Ingen kommentarer:
Send en kommentar