Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

torsdag den 24. november 2011

Tomattærte med pesto, oliven og feta

Oliven kan udelades, hvis du ikke er en olivenelsker.
En god tærte !
3 portioner – en tærtefuld.
Tærtedej: 
200 g. hvede eller speltmel
100 g. sesamfrø
1 – 2 spsk. vand
 100 g. plantemargarine
Fyld:
5 -6 spsk. rød pesto, er du veganer så brug pesto uden ost
500 -600 g. cherrytomater
1 spsk. olivenolie
1 lille løg skåret i smalle både
50 g. oliven, gerne dine yndlings
100 g smuldret feta – gerne gedefeta eller er du veganer så vegansk ost og lidt sesamfrø
salt – peber
friske basilikum blade til pynt

Ælt dejen sammen af mel, vand, sesamfrø og plantemargarine. 
Smør tærteformen med fedtstof og læg dejen i formen og tryk den op langs kanten. 
Kom pesto ud over dejbunden. 
Vend tomaterne i olien og fordel dem ud over tærtebunden. 
Kom løgskiver og oliven ind mellem tomaterne. 
Smulder feta over tærten. 
Drys  med salt, peber. 
Bag tærten i 25 minutter ved 200 – 225 grader. 
Tomaterne skal revne i skindet og blive lidt brune. 
Pynt med basilkum og server

Ingen kommentarer:

Send en kommentar