Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

torsdag den 24. november 2011

Tomattærte med pesto, oliven og feta

Oliven kan udelades, hvis du ikke er en olivenelsker.
En god tærte !
3 portioner – en tærtefuld.
Tærtedej: 
200 g. hvede eller speltmel
100 g. sesamfrø
1 – 2 spsk. vand
 100 g. plantemargarine
Fyld:
5 -6 spsk. rød pesto, er du veganer så brug pesto uden ost
500 -600 g. cherrytomater
1 spsk. olivenolie
1 lille løg skåret i smalle både
50 g. oliven, gerne dine yndlings
100 g smuldret feta – gerne gedefeta eller er du veganer så vegansk ost og lidt sesamfrø
salt – peber
friske basilikum blade til pynt

Ælt dejen sammen af mel, vand, sesamfrø og plantemargarine. 
Smør tærteformen med fedtstof og læg dejen i formen og tryk den op langs kanten. 
Kom pesto ud over dejbunden. 
Vend tomaterne i olien og fordel dem ud over tærtebunden. 
Kom løgskiver og oliven ind mellem tomaterne. 
Smulder feta over tærten. 
Drys  med salt, peber. 
Bag tærten i 25 minutter ved 200 – 225 grader. 
Tomaterne skal revne i skindet og blive lidt brune. 
Pynt med basilkum og server

Ingen kommentarer:

Send en kommentar