En super dejlig måde at spise broccoli på ;-)
4 personer
olivenolie 2 spsk.
50 g. hasselnødder finthakkede
chili tørret 1 tsk.
salt – peber
2 tsk. basilikum
4 spsk. creme fraiche
½ rød peberfrugt i små tern
Skær broccoli stængel i mindre stykker og broccolihovedet i
ca. lige store buketter.
Varm olien op i en wok eller gryde.
Svits broccolien
ved høj varme i et minut.
Skru ned for varmen og steg broccolien videre i 5
minutter – det hele under omrøring.
Kom chili, salt, peber, basilikum og nødder
i retten.
Varm retten igennem og kom creme fraiche i og rør det hele godt rundt.
Tag retten af varmen og server med peberfrugt tern som drys.
Variation: Drys også en håndfuld rosiner, eller tørrede
tranebær eller tørrede blåbær over retten ved serveringen.
Du kan også tilsætte
tofu skåret i tern og lige marineret i lidt soya – tilsæt det sammen med
nødderne, når du vil have retten som hovedret.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar