Kagen her er ekstra lækker serveret med vanilleostecremen og de
friske mynteblade
2 æg
2 spsk. olie
1 dl. creme fraiche eller yoghurt
125 g. grahamsmel
125 g. rørsukker
1 tsk. natron
2 tsk. kanel
1 tsk. vanille
75. hakkede mandler eller hasselnødder
50 g. kokosmel
lidt salt
4 skiver ananas moset eller blendet
150 g. revne gulerødder
Creme:
100 g. flødeost naturel
70 g. smør
130 g. florsukker
1 tsk. vanille eller korn fra 1/3 vanillestang
saft fra ½ citron
Pynt og smagsgiver til øverst på kagen Friske mynteblade
Pisk æg, olie og creme fraiche sammen.
Kom ananasmosen og de
revne gulerødder i.
Bland mel i en anden
skål med sukker, natron, kanel, vanille, nødder, kokosmel og salt.
Rør
melblandingen i æggegulerrodsblandingen.
Rør dejen sammen og kom den i et ildfast fad eller form evt. foret med
bagepapir.
Bag kagen i ovnen ved 180 grader i ca. 35 minutter
eller mere, hvis kagen er tyk.
Rør cremen sammen og
smag den til.
Server den bagte afkølede kage med cremen hældt over kagen,
pyntet med rigeligt af mynteblade.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar