Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

onsdag den 2. maj 2012

Bagte kartofler med krydderier

Et godt tilbehør eller frokostret
2 personer
2 bagekartofler
1 tsk.olivenolie
1 løg hakket
1 – 1½ cm frisk ingefærrod fintrevet
1½ tsk. spidskommen stødt
1½ tsk. stødt koriander
1 tsk. gurkemeje
2 dl. yoghurt naturel,  skyr eller creme fraiche
persille til drys
Prik kartoflerne med en gaffel og bag dem i ovnen ca. 50 minutter ved 180 grader eller til de er gennembagte. 
Skær kartoflerne over på langs. 
Tag det bagte kartoffelindhold ud ,så skallen er tilbage, og læg indholdet i en skål.  
Svits løget i olien i 2 minutter. 
Tilsæt ingefær, spidskommen, koriander og gurkemeje til løget og svits det med under svag varme i to minutter.  
Kom kartoffelindholdet på panden. 
Rør så kartoflerne bliver blandet med løg og krydderier i 2 minutter. 
Kom kartoffelblandingen tilbage i kartoffelskallerne.
Pynt med persille og server yoghurten til.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar