Et godt tilbehør eller frokostret
2 bagekartofler
1 tsk.olivenolie
1 løg hakket
1 – 1½ cm frisk ingefærrod fintrevet
1½ tsk. spidskommen stødt
1½ tsk. stødt koriander
1 tsk. gurkemeje
2 dl. yoghurt naturel,
skyr eller creme fraiche
persille til drys
Prik kartoflerne med en gaffel og bag dem i ovnen ca. 50
minutter ved 180 grader eller til de er gennembagte.
Skær kartoflerne over på
langs.
Tag det bagte kartoffelindhold ud ,så skallen er tilbage, og læg indholdet i en skål.
Svits løget i olien i 2 minutter.
Tilsæt
ingefær, spidskommen, koriander og gurkemeje til løget og svits det med under svag varme
i to minutter.
Kom kartoffelindholdet
på panden.
Rør så kartoflerne bliver blandet med løg og krydderier i 2 minutter.
Kom kartoffelblandingen tilbage i kartoffelskallerne.
Pynt med persille og server yoghurten til.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar