En god frokostret eller meget nem aftensmad
2 æg
1 spsk. fløde
salt – peber
lidt smør
3 champignon skåret i skiver
3 friske grønne asparges i skrå tern
2 tomater i store tern
masser af frisk persille
1 – 2 skiver rugbrød
Dressing:
2 spsk. olivenolie
½ spsk. citronsaft eller balsamicoeddike
salt – peber
lidt rørsukker
Pisk æg, fløde, salt – peber sammen.
Smelt smørret på en
pande og hæld æggemassen på.
Kom de skiveskårede champignon ovenpå æggemassen.
Lad æggemassen småstege i 5 minutter evt. med låg på.
Vend æggekagen ved hjælp
af et grydelåg eller en stor tallerken steg æggekagen 2 minutter på den anden
side.
Kom asparges, tomater og persille i en skål.
Pisk dressingen sammen og smag
den til.
Hæld dressingen over grøntsagerne og vend salaten.
Kom æggekagen på en
tallerken ovenpå skiveskåret rugbrød.
Hæld salaten over æggekagen og server ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar