Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

torsdag den 3. maj 2012

Æggekage med Champignon, Asparges og Tomat

En god frokostret eller meget nem aftensmad
1 – 2 personer
2 æg
1 spsk. fløde
salt – peber
lidt smør
3 champignon skåret i skiver
3 friske grønne asparges i skrå tern
2 tomater i store tern
masser af frisk persille
1 – 2 skiver rugbrød

Dressing:
2 spsk. olivenolie
½ spsk. citronsaft eller balsamicoeddike
salt – peber
lidt rørsukker

Pisk æg, fløde, salt – peber sammen. 
Smelt smørret på en pande og hæld æggemassen på. 
Kom de skiveskårede champignon ovenpå æggemassen. 
Lad æggemassen småstege i 5 minutter evt. med låg på. 
Vend æggekagen ved hjælp af et grydelåg eller en stor tallerken steg æggekagen 2 minutter på den anden side. 
Kom asparges, tomater og persille i en skål. 
Pisk dressingen sammen og smag den til. 
Hæld dressingen over grøntsagerne og vend salaten. 
Kom æggekagen på en tallerken ovenpå skiveskåret rugbrød.  
Hæld salaten over æggekagen og server ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar