Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

torsdag den 3. maj 2012

Æggekage med Champignon, Asparges og Tomat

En god frokostret eller meget nem aftensmad
1 – 2 personer
2 æg
1 spsk. fløde
salt – peber
lidt smør
3 champignon skåret i skiver
3 friske grønne asparges i skrå tern
2 tomater i store tern
masser af frisk persille
1 – 2 skiver rugbrød

Dressing:
2 spsk. olivenolie
½ spsk. citronsaft eller balsamicoeddike
salt – peber
lidt rørsukker

Pisk æg, fløde, salt – peber sammen. 
Smelt smørret på en pande og hæld æggemassen på. 
Kom de skiveskårede champignon ovenpå æggemassen. 
Lad æggemassen småstege i 5 minutter evt. med låg på. 
Vend æggekagen ved hjælp af et grydelåg eller en stor tallerken steg æggekagen 2 minutter på den anden side. 
Kom asparges, tomater og persille i en skål. 
Pisk dressingen sammen og smag den til. 
Hæld dressingen over grøntsagerne og vend salaten. 
Kom æggekagen på en tallerken ovenpå skiveskåret rugbrød.  
Hæld salaten over æggekagen og server ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar