Dejlig gryderet på en kold forårsdag ;-)
100 g. røde linser
2 løg hakkede
6 dl. vand
1 spsk. olivenolie
2 tsk. spidskommen
1 ds. tomater eller 6 store friske tomater hakkede
3 tsk.oregano
40 g. mandler groft hakkede
2 dl. kokosmælk
2 spsk. balsamicoeddike
salt –peber
frisk hakket persille til drys
1 – 2 spejlæg pr. person alt efter hvor sultne de er
Syltede rødbeder
Svits løg i olien.
Tilsæt linser, tomater, vand, spidskommen
og oregano.
Lad retten simre i 20 minutter under låg.
Tilsæt kokosmælk, mandler og eddike lad retten små koge
i 5 minutter og smag til med salt - peber.
Server med spejlæg stegt i lidt smør på panden, syltede
rødbeder og drys med persille.
Tilbehør f.eks. rugbrød i skiver
Ingen kommentarer:
Send en kommentar