Lad hver person der får serveret suppen selv røre topping ud i suppen
- det er især toppingen sammen med denne suppe, der gør at suppen er formidabel god ;-)
4 portioner
- det er især toppingen sammen med denne suppe, der gør at suppen er formidabel god ;-)
4 portioner
300 g. gulerødder
100 g. kartofler
1 spsk. olivenolie
1 løg hakket
3 fed hvidløg skivet
1 spsk. ingefær fintrevet
8 dl. grøntsagsboullion
3 spsk. piskefløde eller sojafløde
lidt citronsaft
salt – peber
Topping:
4 spsk. hakket persille
Tyndt skåret strimler fra ½ løg gerne rødløg
Meget tynde strimler øko citronskal fra 1/4 citron
lidt citronsaft
1 tsk. honning eller akacie honning
Suppe:
Svits gulerødder og kartoffeltern i olien i 5 minutter under
omrøring.
Kom løg, hvidløg og ingefær i grøntsagerne.
Rør i grøntsagerne og hæld
boullion i gryden.
Lad suppen småkoge i 20 minutter under låg.
Blend suppen.
Kog suppen op igen sammen med fløden.
Smag suppen til med salt – peber og
citronsaft.
Topping:
Rør persille, rødløg, citronskal med honning og
lidt citronsaft.
Kom det på suppen ved serveringen.
Rør hver især toppingen ud i suppen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar