Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

lørdag den 12. maj 2012

Gulerodssuppe med persille-citron-løg drys

Lad hver person der får serveret suppen selv røre topping ud i suppen 
- det er især toppingen sammen med denne suppe, der gør at suppen er formidabel god ;-)
4 portioner

300 g. gulerødder
100 g. kartofler
1 spsk. olivenolie
1 løg hakket
3 fed hvidløg skivet
1 spsk. ingefær fintrevet
8 dl. grøntsagsboullion
3 spsk. piskefløde eller sojafløde
lidt citronsaft
salt – peber

Topping:
4 spsk. hakket persille
Tyndt skåret strimler fra ½ løg gerne rødløg
Meget tynde strimler øko citronskal fra 1/4 citron
lidt citronsaft
1 tsk. honning eller akacie honning

Suppe: 
Svits gulerødder og kartoffeltern i olien i 5 minutter under omrøring. 
Kom løg, hvidløg og ingefær i grøntsagerne. 
Rør i grøntsagerne  og hæld boullion i gryden. 
Lad suppen småkoge i 20 minutter under låg. 
Blend suppen. 
Kog suppen op igen sammen med fløden. 
Smag suppen til med salt – peber og citronsaft.

Topping: 
Rør persille, rødløg, citronskal med honning og lidt citronsaft. 
Kom det på suppen ved serveringen. 
Rør hver især toppingen ud i suppen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar