Dejlig krydret grøntsagsret til en kølig dag
½ dl. grøntsagsboullion
1 rød peberfrugt i skiver uden kerner
2 squash i skiver evt. halverede
2 gulerødder i skiver
2 forårsløg i skiver
4 kartofler i skiver og skrællede
400 g. tomater hakkede friske eller en ds. tomater
1 tsk. tørret chili eller ½ tsk. frisk
2 spsk. frisk hakket mynte
1 spsk. spidskommen stødt
400 g. kikærter -iblødsat i 8 timer i vand og kogt i en
time i nyt vand med salt og laurbærblad
- eller tag de kikærter du har gjort klar, fra fryseren ;-)
salt – peber
Lidt citronsaft
Pynt: Mynteblade
Kom boullion i en gryde og lad det koge op.
Kom peber,
squash, gulerødder og løg i gryden.
Kog disse grøntsager i 3 minutter under omrøring.
Tilsæt
tomater, kartofler, chili, mynte og spidskommen.
Rør rundt og kom kikærterne i
og bland det hele godt.
Skru ned for varmen og lad retten simre i ½ time under
låg med omrøring indimellem.
Smag til med salt, peber, og evt.
krydderier.
Server med mynteblade som drys.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar