Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 5. maj 2012

Grøntsager og Kikærter med mynte, spidskommen og chili.

Dejlig krydret grøntsagsret til en kølig dag
4 personer
½ dl. grøntsagsboullion
1 rød peberfrugt i skiver uden kerner
2 squash i skiver evt. halverede
2 gulerødder i skiver
2 forårsløg i skiver
4 kartofler i skiver og skrællede
400 g. tomater hakkede friske eller en ds. tomater
1 tsk. tørret chili eller ½ tsk. frisk
2 spsk. frisk hakket mynte
1 spsk. spidskommen stødt
400 g. kikærter  -iblødsat i 8 timer i vand og kogt i en time i nyt vand med salt og laurbærblad 
- eller tag de kikærter du har gjort klar, fra fryseren ;-)
salt – peber
Lidt citronsaft
Pynt:  Mynteblade

Kom boullion i en gryde og lad det koge op. 
Kom peber, squash, gulerødder og løg i gryden. 
Kog disse grøntsager i 3 minutter under omrøring. 
Tilsæt tomater, kartofler, chili, mynte og spidskommen. 
Rør rundt og kom kikærterne i og bland det hele godt. 
Skru ned for varmen og lad retten simre i ½ time under låg med omrøring indimellem. 
Smag til med salt, peber, og evt. krydderier.
Server med mynteblade som drys.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar