Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

mandag den 28. maj 2012

Krydret Tofu med Kokoscreme og Quinoa

Godt på en varm dag med krydret mad :-)
3 personer
ca. 350 g. tofu skåret i tern
2 spsk. soyasauce
2 spsk.olivenolie

Kokospasta:
1 rødløg eller almindeligt løg hakket
1 chili renset for kerner hakket
2 fed hvidløg
1 tsk. fintrevet frisk ingefær
1 tsk. revet citronskal
2 - 3 spsk. saft fra citron
2 tsk. koriander stødt
2 tsk. spidskommen
4 spsk. persille
½ tsk. kanel stødt
1 spsk. soyasauce
2 tsk. honning eller rørsukker
1½ dl. kokoscreme

Quinoa:
2½ dl. quinoa
5 dl. vand
lidt salt

Pynt:
1 rød peberfrugt skåret i tynde skiver
Grofthakket salat
Rosiner eller tørrede tranebær

Kom tofutern i soya og lad det trække 15 minutter imens du laver Kokospasta og Quinoa. 
Kog vandet op og skyl quinoaen godt i koldt vand. 
Kom quinoaen i det kogende vand sammen med lidt salt. 
Læg låg på gryden og kog quinoaen i 20 minutter. 
Hæld eventuelt overskydende vand fra inden servering.
Bland løg, hvidløg, chili, ingefær, citronskal og saft, spidskommen, koriander, kanel, soya, honning og kokoscreme i en blender
Varm olien i en wok. 
Lad tofuternene dryppe af i en sigte og varm olien op i wokken. 
Steg tofuen i 5 minutter ved stærk varme. 
Lad tofuternene dryppe af på køkkenrulle. 
Hæld kokospastaen i wokken og varm den op under omrøring i et par minutter. Tilsæt tofu og varm hele retten op.
Server Tofuen sammen med den kogte quinoa, salatblade, rød peber og rosiner
Har du kogt quinoa tilovers så kom den i salaten næste dag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar