Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

mandag den 28. maj 2012

Krydret Tofu med Kokoscreme og Quinoa

Godt på en varm dag med krydret mad :-)
3 personer
ca. 350 g. tofu skåret i tern
2 spsk. soyasauce
2 spsk.olivenolie

Kokospasta:
1 rødløg eller almindeligt løg hakket
1 chili renset for kerner hakket
2 fed hvidløg
1 tsk. fintrevet frisk ingefær
1 tsk. revet citronskal
2 - 3 spsk. saft fra citron
2 tsk. koriander stødt
2 tsk. spidskommen
4 spsk. persille
½ tsk. kanel stødt
1 spsk. soyasauce
2 tsk. honning eller rørsukker
1½ dl. kokoscreme

Quinoa:
2½ dl. quinoa
5 dl. vand
lidt salt

Pynt:
1 rød peberfrugt skåret i tynde skiver
Grofthakket salat
Rosiner eller tørrede tranebær

Kom tofutern i soya og lad det trække 15 minutter imens du laver Kokospasta og Quinoa. 
Kog vandet op og skyl quinoaen godt i koldt vand. 
Kom quinoaen i det kogende vand sammen med lidt salt. 
Læg låg på gryden og kog quinoaen i 20 minutter. 
Hæld eventuelt overskydende vand fra inden servering.
Bland løg, hvidløg, chili, ingefær, citronskal og saft, spidskommen, koriander, kanel, soya, honning og kokoscreme i en blender
Varm olien i en wok. 
Lad tofuternene dryppe af i en sigte og varm olien op i wokken. 
Steg tofuen i 5 minutter ved stærk varme. 
Lad tofuternene dryppe af på køkkenrulle. 
Hæld kokospastaen i wokken og varm den op under omrøring i et par minutter. Tilsæt tofu og varm hele retten op.
Server Tofuen sammen med den kogte quinoa, salatblade, rød peber og rosiner
Har du kogt quinoa tilovers så kom den i salaten næste dag

Ingen kommentarer:

Send en kommentar