Lækker salat, der også kan bruges som frokostret sammen med lidt brød
4 personer
2 store håndfulde babysalat blade
250 g. småkogte kartofler uden skræl skåret i tern
1 stor gul peberfrugt i strimler
30 g. valnødder groft hakkede
eventuelt 2 forårsløg
hakkede
Dressing:
1 appelsin
50 g. blue ost roquefort eller lignende
1 dl. creme fraiche eller skyr
Kog bønnerne i vand med salt i ca. 6 minutter.
Hæld vandet
fra i en sigte.
Kom kartoffeltern, peberfrugtstrimler og salat i en skål.
Tilsæt eventuelt forårsløg.
Skær bønnerne i mindre stykker og kom dem i salaten.
Hak valnødderne.
Lav dressing ved at mose osten med en gaffel.
Rør osten sammen med creme fraiche.
Smag dressingen til med salt, peber og lidt appelsinsaft fra appelsinen.
Tag appelsinkødet ud
af skrællen, og skær appelsinen i mindre stykker der kommes i salaten.
Kom dressingen midt i salaten så den bliver vendt ved serveringen.
Drys med valnødderne.
Server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar