Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 28. september 2013

Grøn Bønne, kartoffel salat med blåost dressing og appelsin

Lækker salat, der også kan bruges som frokostret sammen med lidt brød
4 personer
250 g. friske grønne bønner skåret i mindre stykker
2 store håndfulde babysalat blade
250 g. småkogte kartofler uden skræl skåret i tern
1 stor gul peberfrugt i strimler
30 g. valnødder groft hakkede
eventuelt 2  forårsløg hakkede
Dressing:
1 appelsin
50 g. blue ost roquefort eller lignende
1 dl. creme fraiche eller skyr

Kog bønnerne i vand med salt i ca. 6 minutter. 
Hæld vandet fra i en sigte. 
Kom kartoffeltern, peberfrugtstrimler og salat i en skål. 
Tilsæt eventuelt forårsløg. 
Skær bønnerne i mindre stykker og kom dem i salaten. 
Hak valnødderne.
Lav dressing ved at mose osten med en gaffel. 
Rør osten sammen med creme fraiche. 
Smag dressingen til med salt, peber og lidt appelsinsaft fra appelsinen. 
Tag appelsinkødet ud af skrællen, og skær appelsinen i mindre stykker der kommes i salaten.

Kom dressingen midt i salaten så den bliver vendt ved serveringen. 
Drys med valnødderne. 
Server.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar