Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 8. september 2013

Bagt sandwich med kål, champignon og ost

Varm sandwich - som kan varieres alt efter hvilke grøntsager du har.
4 personer.
1 spsk. olivenolie
200 g grønkål- eller anden kålblade uden ribber i tynde skiver
Salt - peber
150 g champignon  finthakket
1 løg, i tynde skiver
1/2 brød, skåret i sandwich tykke skiver
3 æg
3½ dl. mælk/ soyamælk
100g. revet ost.

Smør et firkantet ovnfast fad eller brødform med olie, eller beklæd den med bagepapir.
Svits grønkål og løg i 2 - 3 minutter i olivenolien  
Tilsæt champignon, rør godt rundt og kom salt og peber i retten og svits i 3 minutter. 
Pisk mælk og æg sammen. .
Kom 1/3 del af brødet i bunden af formen.
Kom halvdelen af grønkål og champignon ovenpå.  
Drys med 1/3 del af den revne ost. 
Kom 1/3 af brødet ovenpå osten. 
Kom resten af grøntsagerne ovenpå brødet . 
Derefter 1/3 af osten ovenpå grøntsagerne. 
Kom derefter resten af brødet ovenpå osten 
Hæld ægge-mælkeblandingen  ud over brødet.  
Drys med resten af osten. 
Lad grøntsagerne og brød stå i et kvarter, så det opsuger mælk og æg.  
Dæk formen med folie. 
Bag retten ½ time i 180 grader varm ovn. 
Fjern folien og bag yderligere retten i 20 - 25 minutter.
Pynt med tomater og server.

Variation: Kom skivede tomater og et drys oregano oven på de to lag grøntsager i formen inden retten bages.  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar