Lækkert tilbehør
for 4 personer
3 - 4 store porrer skåret ud i stykker
smør
salt
10 - 12 små tomater halverede eller en stor rød peberfrugt i
strimler
Sauce:
1 dl fløde
75 g smuldret blåskimmelost
lidt smør
lidt saft en citron
peber
Drys: 5 -6 mandler skåret i flager
Kog porrestykkerne i to-tre minutter i kogende vand.
Læg porrerne på en bradepanden og pensl dem med lidt smeltet smør.
Kom de halverede tomater over.
Drys med salt og peber.
Sæt retten under ovn
grillen i 3 minutter eller i varmluft
ovn i 20 minutter.
Imens laves blåskimmelostesaucen. Hæld fløden i en gryde og
varm det op. Når det koger, tilsættes osten.
Når osten er smeltet, kommer du en
klat smør i saucen og den smages til med peber og citronsaft.
Saucen hældes over
de grillede porrer og tomater.
Drys med de flagede mandler
Server
Ingen kommentarer:
Send en kommentar