Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 15. september 2013

Grillede porrer med blåskimmelost

Lækkert tilbehør 
for 4 personer
3 - 4 store porrer skåret ud i stykker
smør
salt
10 - 12 små tomater halverede eller en stor rød peberfrugt i strimler
Sauce:
1 dl fløde
75 g smuldret blåskimmelost
lidt smør
lidt saft en citron
peber
Drys: 5 -6 mandler skåret i flager


Kog porrestykkerne i to-tre minutter i kogende vand. 
Læg porrerne på en bradepanden og pensl dem med lidt smeltet smør.
Kom de halverede tomater over.  
Drys med salt og peber.
Sæt retten under ovn grillen i 3 minutter eller i varmluft ovn i 20 minutter. 
Imens laves blåskimmelostesaucen. Hæld fløden i en gryde og varm det op. Når det koger, tilsættes osten. 
Når osten er smeltet, kommer du en klat smør i saucen og den smages til med peber og citronsaft. 
Saucen hældes over de grillede porrer og tomater. 
Drys med de flagede mandler
Server

Ingen kommentarer:

Send en kommentar