Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 15. september 2013

Grillede porrer med blåskimmelost

Lækkert tilbehør 
for 4 personer
3 - 4 store porrer skåret ud i stykker
smør
salt
10 - 12 små tomater halverede eller en stor rød peberfrugt i strimler
Sauce:
1 dl fløde
75 g smuldret blåskimmelost
lidt smør
lidt saft en citron
peber
Drys: 5 -6 mandler skåret i flager


Kog porrestykkerne i to-tre minutter i kogende vand. 
Læg porrerne på en bradepanden og pensl dem med lidt smeltet smør.
Kom de halverede tomater over.  
Drys med salt og peber.
Sæt retten under ovn grillen i 3 minutter eller i varmluft ovn i 20 minutter. 
Imens laves blåskimmelostesaucen. Hæld fløden i en gryde og varm det op. Når det koger, tilsættes osten. 
Når osten er smeltet, kommer du en klat smør i saucen og den smages til med peber og citronsaft. 
Saucen hældes over de grillede porrer og tomater. 
Drys med de flagede mandler
Server

Ingen kommentarer:

Send en kommentar