Super tilbehør ;-)
til så mange som I er
- marinaden er beregnet til en stor portion til 4 personer
til så mange som I er
- marinaden er beregnet til en stor portion til 4 personer
Løg
Rødbeder
Kartofler
Gulerødder
- og de rodfrugter du ellers har eller har lyst til at bruge. Så
mange som I kan spise og beregn rigeligt
– da retten også smager godt næste dag eller med i madpakken
Marinade:
1 dl. vand,
2 spsk. olivenolie ,
1 spsk. Balsamico eddike,
2 tsk. salt,
lidt peber
Topping:
Små kviste af rosmarin eller timian
2 spsk. flydende honning eller Akacie honning - kan udelades.
Rodfrugterne renses og skæres i større stykker.
Jeg har her brugt Løg der er skåret i både, Gulerødder i
grove stykker. Kartofler i både og Rødbeder
i grove tern
Marinaden piskes sammen.
Rodfrugterne vendes i marinaden.
Kom rodfrugterne med marinade i et ovnfast fad.
Drys med
nogle små kviste af rosmarin.
Dryp honningen udover rodfrugterne.
Bag rodfrugterne ved 180 grader i ca. 45 minutter. Lidt efter hvor store stykker, du
har skåret rodfrugterne ud i.
Server.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar