Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

fredag den 27. september 2013

Rødbede Muffins

Gode til suppe, som mellemmåltid eller i madpakker.
14 små
Fyld:
200 g. groftrevet rødbede eller anden grøntsag
1 spsk.olivenolie
1 tsk. anisfrø
1 tsk. koriander
Peber friskkværnet
Dej:
50 g. smør
2 dl. mælk, soyamælk eller anden væske
2 æg
2 tsk. rørsukker
2 tsk. salt
2 tsk bagepulver
Ca. 250 g. groft speltmel eller anden mel
Pynt: lidt groftrevet parmasanost eller anden ost


Riv rødbederne efter at de er skrællede. 
Svits de revne rødbeder på panden med olien i 3 minutter tilsæt krydderier og svits dem med i et minuts tid. 
Tag panden fra varmen. 
Dej: Smelt smørret og rør mælk/væske, sukker og salt  sammen med det varme smør. 
Bland mel og bagepulver. 
Kom  rødbederne i æggemælken. 
Vend melet ned i rødbedemassen.  
Kom dejen i muffinsforme med en spiseske,  en skefuld dej i hver form. 
Bag muffins ved 180 grader i ca. 18 minutter. 
Riv parmasanost groft . 
Tag muffins ud af ovnen drys parmasanost over de varme muffins. 
Kom muffins i ovnen igen i 2 minutter.  
Server rødbedemuffins meget gerne lune. 

Variation:  Brug de grøntsager du har som fyld f.eks.gulerod, selleri, porrer, løg eller peberfrugt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar