Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

fredag den 27. september 2013

Rødbede Muffins

Gode til suppe, som mellemmåltid eller i madpakker.
14 små
Fyld:
200 g. groftrevet rødbede eller anden grøntsag
1 spsk.olivenolie
1 tsk. anisfrø
1 tsk. koriander
Peber friskkværnet
Dej:
50 g. smør
2 dl. mælk, soyamælk eller anden væske
2 æg
2 tsk. rørsukker
2 tsk. salt
2 tsk bagepulver
Ca. 250 g. groft speltmel eller anden mel
Pynt: lidt groftrevet parmasanost eller anden ost


Riv rødbederne efter at de er skrællede. 
Svits de revne rødbeder på panden med olien i 3 minutter tilsæt krydderier og svits dem med i et minuts tid. 
Tag panden fra varmen. 
Dej: Smelt smørret og rør mælk/væske, sukker og salt  sammen med det varme smør. 
Bland mel og bagepulver. 
Kom  rødbederne i æggemælken. 
Vend melet ned i rødbedemassen.  
Kom dejen i muffinsforme med en spiseske,  en skefuld dej i hver form. 
Bag muffins ved 180 grader i ca. 18 minutter. 
Riv parmasanost groft . 
Tag muffins ud af ovnen drys parmasanost over de varme muffins. 
Kom muffins i ovnen igen i 2 minutter.  
Server rødbedemuffins meget gerne lune. 

Variation:  Brug de grøntsager du har som fyld f.eks.gulerod, selleri, porrer, løg eller peberfrugt

Ingen kommentarer:

Send en kommentar