Lækkert og nemt som morgenmad
eller frokost ;-)
eller frokost ;-)
1 person
Omelet:
2æg
2 spsk. vand
Salt – peber
1 tsk. smør
Tomat-peberfrugtsauce:
3 tomater – groft hakkede
1 stor gul peberfrugt skåret i tern
1/2 løg groft hakket
1 spsk.olivenolie
salt, peber,
chili
Et nip rørsukker
Frisk basilikum
Omelet: pisk æg, vand , salt og peber sammen – Smelt smørret
på panden og hæld æggemassen på.
Steg omeletten i 5 minutter ved middel varme,
vend den eventuelt ved hjælp af en stor tallerken, og steg den et minut på den
anden side.
Fyld: Svits løg i olien 1 minut.
Tilsæt peberfrugt og tomater, og
steg dem med i 3 minutter.
Smag tilmed salt, peber, sukker og chili.
Varm grøntsags saucen op i et minut eller to,
Drys med
masser af frisk basilikum
Server omeletten foldet halvt over tomat-grøntsags saucen.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar