Lækker salat med bid og god smag.
1/3 spidskål hoved
3 - 4 Nektariner , fersken eller store blommer.
4 spsk. sesamfrø.
50 g. valnødder.
1 spsk. æbleeddike eller balsamico
2 spsk.olivenolie
salt – peber
2 tsk. sennep
1 tsk. honning, sirup eller akaciehonning
evt. lidt vand
Skær spidskålen ud i strimler.
Skær nektarinerne ud i tynde skiver.
Rist sesamfrøene 2 minutter på en hed, tør pande.
Hak valnødderne groft.
Kom spidskål og nektariner i en skål.
Pisk dressingen sammen
af eddike, salt, peber, olie, sennep, honning og evt. lidt vand.
Smag
dressingen til.
Hæld dressingen over nektariner og kål.
Lad salaten lige stå og
trække i ½ time – det mørner kålen.
Inden servering drys med valnødder og sesamfrø.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar