En lækker cremet efterårs suppe ;-)
3 forårsløg eller 1 porre
2 spsk. olivenolie
1 gul peberfrugt
1 mellemstort hokkaido græskar
Reven skal og saft af ½ økologisk citron
salt, peber
ca. 2½ dl. vand
4 gulerødder
1 dåse kokosmælk
Chili så meget som du kan lide det –men ikke så stærkt at det overdøver den gode smag af grøntsagerne
Knas:
To håndfulde Nødder
og kerner du har, som du rister et par minutter på en tør pande sammen med
en håndfuld rosiner.
Jeg har her brugt solsikkekerner, jordnødder og cashewnødder.
en håndfuld rosiner.
Jeg har her brugt solsikkekerner, jordnødder og cashewnødder.
Skær forårsløg og gulerødder i skiver.
Skær peberfrugt i
strimler,
Svits grøntsagerne ved svag varme i olien.
Halver Hokkaidoen og fjern kernerne og skær hokkaidoen i tern og kom den
i gryden til grønsagerne.
Svits det hele et par minutter og tilsæt vandet.
Kog
grøntsagerne under låg til de er møre ca. 20 minutter.
Blend suppen til den er glat og cremet.
Tilsæt kokosmælk og kog suppen i 10 minutter.
Smag suppen til med salt, peber, finthakket
chili, reven citronskal og citronsaft.
Server suppen og drys med knaset.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar