Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

lørdag den 27. oktober 2012

Hokkaido suppe med kokosmælk og Knas

En lækker cremet efterårs suppe ;-)

4 personer
3 forårsløg eller 1 porre
2 spsk. olivenolie
1 gul peberfrugt  
1 mellemstort hokkaido græskar
Reven skal og saft af ½ økologisk citron
salt, peber
ca. 2½ dl. vand
4 gulerødder
1 dåse kokosmælk
Chili så meget som du kan lide det –men ikke så stærkt at det overdøver den gode smag af  grøntsagerne
Knas:  
To håndfulde Nødder og kerner du har, som du rister et par minutter på en tør pande sammen med 
en håndfuld rosiner. 
Jeg har her brugt solsikkekerner, jordnødder og cashewnødder.


Skær forårsløg og gulerødder i skiver. 
Skær peberfrugt i strimler, 
Svits grøntsagerne ved svag varme i olien.
Halver Hokkaidoen og fjern  kernerne og skær hokkaidoen i tern og kom den i gryden til grønsagerne. 
Svits det hele et par minutter og tilsæt vandet. 
Kog grøntsagerne under låg til de er møre ca. 20 minutter. 
Blend suppen til den er glat og cremet. 
Tilsæt kokosmælk og kog suppen i 10 minutter.  
Smag suppen til med salt, peber, finthakket chili, reven citronskal og citronsaft.
Server suppen og drys med knaset. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar