Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 14. oktober 2012

Bagte Ferskner med Hindbær

Enkel- nem dessert :-)

4 - 5 personer
8 modne ferskner
1 økologisk appelsin
20 g smør eller olie
4 - 5 spsk honning eller rørsukker
stødt Kanel til drys
2 dl friske el. frosne hindbær
4 grofthakkede mandler pr.person
Topping: creme fraiche eller  vanilleis eller sojaskum

Del ferskenerne og skær dem i kvarte.
Læg dem i et smør smurt ovnfast fad. 
Riv appelsinskallen fra ½ appelsin fint over ferskenerne.
Pres saften fra hele appelsinen og dryp den over ferskenerne. 
Drys med kanel. 
Kom hindbærrene ovenpå ferskenerne. 
Dryp honning over ferskenerne og hindbærrene. 
Bag fersken-hindbærrene  ved 180 grader i ca. 18 -20 minutter. 
Drys med mandlerne. 
Server de bagte ferskner- hindbær sammen med creme fraiche der er drysset med lidt kanel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar