Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 14. oktober 2012

Bagte Ferskner med Hindbær

Enkel- nem dessert :-)

4 - 5 personer
8 modne ferskner
1 økologisk appelsin
20 g smør eller olie
4 - 5 spsk honning eller rørsukker
stødt Kanel til drys
2 dl friske el. frosne hindbær
4 grofthakkede mandler pr.person
Topping: creme fraiche eller  vanilleis eller sojaskum

Del ferskenerne og skær dem i kvarte.
Læg dem i et smør smurt ovnfast fad. 
Riv appelsinskallen fra ½ appelsin fint over ferskenerne.
Pres saften fra hele appelsinen og dryp den over ferskenerne. 
Drys med kanel. 
Kom hindbærrene ovenpå ferskenerne. 
Dryp honning over ferskenerne og hindbærrene. 
Bag fersken-hindbærrene  ved 180 grader i ca. 18 -20 minutter. 
Drys med mandlerne. 
Server de bagte ferskner- hindbær sammen med creme fraiche der er drysset med lidt kanel.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar