Enkel- nem dessert :-)
8 modne ferskner
1 økologisk appelsin
20 g smør eller olie
4 - 5 spsk honning eller
rørsukker
stødt Kanel til drys
2 dl friske el. frosne hindbær
4 grofthakkede mandler pr.person
Topping: creme fraiche eller
vanilleis eller sojaskum
Del ferskenerne og skær dem i kvarte.
Læg dem i et smør
smurt ovnfast fad.
Riv appelsinskallen fra ½ appelsin fint over
ferskenerne.
Pres saften fra hele appelsinen og dryp den over ferskenerne.
Drys
med kanel.
Kom hindbærrene ovenpå ferskenerne.
Dryp honning over ferskenerne og
hindbærrene.
Bag fersken-hindbærrene ved 180
grader i ca. 18 -20 minutter.
Drys med mandlerne.
Server de bagte ferskner- hindbær
sammen med creme fraiche der er drysset med lidt kanel.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar