Lækker konfekt, dessert eller snack ;-)
Tørrede figner med stilk, så mange som du lyster eller til alt chokoladen er brugt
Smelt det meste af chokolade undtaget to stykker i et skål, sat oven i en lille gryde med så meget vand, at det ikke kan boble op i chokoladeskålen.
Tørrede figner med stilk, så mange som du lyster eller til alt chokoladen er brugt
100 g. mørk chokolade
Fint revet skræl fra ½ økologisk appelsin
Eventuelt god vanilleis
Smelt det meste af chokolade undtaget to stykker i et skål, sat oven i en lille gryde med så meget vand, at det ikke kan boble op i chokoladeskålen.
Lad vandet koge op så chokoladen smelter og rør i chokoladen.
Tag gryden fra
varmen og rør resten af chokoladen og den revne appelsinskræl i den smeltede
chokolade.
Dyb fignerne i chokoladen og
lad dem tørre på bagepapir .
Server fignerne med chokolade som de er eller
sammen med is ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar