Super lækker og enkel suppe
1 spsk. rapsolie
1 løg hakket
400 g. gulerødder hakket
1 fed hvidløgskivet
5 dl. grøntsagsboullion
50 g. mandler finthakkede
salt-peber
1 spsk. hakket persille pr.person
lidt soyasauce til at dryppe i suppen
Svits løget i olien og tilsæt gulerødder, hvidløg og ½ dl boullion.
Lad retten småkoge i 3 minutter.
Bland mandlerne med lidt af den
resterende boullion til en cremet masse – blend det og sæt det til side.
Hæld resten af boullionen i
gryden til gulerødder og løg, og lad retten småkoge indtil gulerødderne er møre ca. 15 minutter.
Kom
mandelcremen i suppen og blend suppen.
Tilsæt evt. lidt mere vand, hvis suppen er
alt for tyk.
Det er meningen, at det skal være en tyk cremet suppe.
Smag suppen
til med salt og peber.
Server suppen med persilledrys og soyasauce til at dryppe på.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar