Her kan du bruge en rest Quinoa eller koge noget ekstra, når du alligevel er igang, og så bruge det til brødet her.
Et blødt brød helt uden mel, der kan bruges som tilbehør til supper, eller som et proteinrigt mellemmåltid.
5 dl. quinoa, kogt og afkølet
4 æg
1/2 dl. sojamælk
eller mælk
eventuelt 3 spsk. ahornsirup hvis du vil have det sødt –kan sagtens
udelades
1 tsk. vanille
1 spsk. kanel
For en brødform med bagepapir.
Kom den kogte afkølede quinoa i en skål.
Pisk æg, mælk,
vanille og kanel grundigt sammen. Tilføj
sirup og pisk.
Tilsæt æg-blandingen til quinoaen.
Rør godt.
Hæld blandingen i formen
Bag brødet i 20 til 25 minutter ved 180 grader, til brødet er
gyldent
Tag brødet ud af formen ved at holde i bagepapiret, og sæt
brødet til afkøling
Afkøl brødet helt og skær det i blokke eller firkanter
Server evt. med smør eller spis brødet til suppe eller sammenkogte
retter
Ingen kommentarer:
Send en kommentar