Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 14. oktober 2012

Quinoa-kanel brød


Her kan du bruge en rest Quinoa eller koge noget ekstra, når du alligevel er igang, og så bruge det til brødet her.
Et blødt brød helt uden mel, der kan bruges som tilbehør til supper, eller som et proteinrigt mellemmåltid.
ca. 10 – 12 tykke skiver
5 dl. quinoa, kogt og afkølet
4 æg
1/2 dl.  sojamælk eller mælk
eventuelt 3 spsk. ahornsirup  hvis du vil have det sødt –kan sagtens udelades
1 tsk. vanille
1 spsk. kanel

For en brødform med bagepapir.
Kom den kogte afkølede quinoa i en skål. 
Pisk æg, mælk, vanille og kanel grundigt sammen. Tilføj sirup og pisk.
Tilsæt æg-blandingen  til quinoaen.
Rør godt.  
Hæld blandingen i formen
Bag brødet i 20 til 25 minutter ved 180 grader, til brødet er gyldent
Tag brødet ud af formen ved at holde i bagepapiret, og sæt brødet til afkøling
Afkøl brødet helt og skær det i blokke eller firkanter
Server evt. med smør eller spis brødet til suppe eller sammenkogte retter

Ingen kommentarer:

Send en kommentar