Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

søndag den 30. september 2012

Rødbedeboller med mandler og solsikkekerner

Anderledes gode boller ;-)

ca. 16 -18 stk.
3 dl. vand
2 dl. sojamælk, mælk eller surmælksprodukt
½ pk.gær
2 tsk.salt
2 spsk. rapsolie
1½ dl. fuldkornsspeltmel eller anden fuldkornsmel
2 rødbeder groftrevne
1½ dl mandler groft hakkede eller solsikkekerner
1 dl. rugmel
450 – 500 g. speltmel eller hvedemel
Solsikkekerner til drys
Opløs gæren i vandet og tilsæt mælkeproduktet. 
Ælt alle ingredienserne sammen undtagen solsikkekernerne til drys.
Lad dejen hæve i en time. 
Skær dejen i 16 stykker der lige samles til boller og sættes på en bageplade.
Lad bollerne hæve i ½ time. 
Drys bollerne med solsikkekerner.
Bag bollerne ved 180 grader varmluft i 20 - 22 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar