Anderledes gode boller ;-)
ca. 16 -18 stk.
2 dl. sojamælk, mælk eller surmælksprodukt
½ pk.gær
2 tsk.salt
2 spsk. rapsolie
1½ dl. fuldkornsspeltmel eller anden fuldkornsmel
2 rødbeder groftrevne
1½ dl mandler groft hakkede eller solsikkekerner
1 dl. rugmel
450 – 500 g. speltmel eller hvedemel
Solsikkekerner til drys
Opløs gæren i vandet og tilsæt mælkeproduktet.
Ælt alle ingredienserne sammen undtagen solsikkekernerne til
drys.
Lad dejen hæve i en time.
Skær dejen i 16 stykker der lige
samles til boller og sættes på en bageplade.
Lad bollerne hæve i ½ time.
Drys
bollerne med solsikkekerner.
Bag bollerne ved 180 grader varmluft i 20 - 22 minutter.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar