Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

søndag den 30. september 2012

Rødbedeboller med mandler og solsikkekerner

Anderledes gode boller ;-)

ca. 16 -18 stk.
3 dl. vand
2 dl. sojamælk, mælk eller surmælksprodukt
½ pk.gær
2 tsk.salt
2 spsk. rapsolie
1½ dl. fuldkornsspeltmel eller anden fuldkornsmel
2 rødbeder groftrevne
1½ dl mandler groft hakkede eller solsikkekerner
1 dl. rugmel
450 – 500 g. speltmel eller hvedemel
Solsikkekerner til drys
Opløs gæren i vandet og tilsæt mælkeproduktet. 
Ælt alle ingredienserne sammen undtagen solsikkekernerne til drys.
Lad dejen hæve i en time. 
Skær dejen i 16 stykker der lige samles til boller og sættes på en bageplade.
Lad bollerne hæve i ½ time. 
Drys bollerne med solsikkekerner.
Bag bollerne ved 180 grader varmluft i 20 - 22 minutter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar