Hurtig lavet og dejlig suppe på en kold våd dag
3 portioner
1 løg hakket
2 fed hvidløg
400 g. frosne fine ærter
1 kartoffel skrællet og skåret i små tern
7 dl. grøntsags boullion varm
3 – 4 spsk. piskefløde
salt – peber
Frisk hakket dild til drys
Eventuelt 30 g. revet parmasanost og
eller rugbrød
Smelt smørret og lad løg og hvidløg små snurre i smørret i 2
– 3 minutter til løget bliver klar at se på.
Tilsæt ærterne og kartoffeltern og rør rundt.
Hæld varm boullion
i.
Lad suppen småkoge i 10 minutter.
Blend suppen og varm den op i gryden igen.
Tilsæt fløden.
Smag suppen til med salt –
peber.
Hak dild og server suppen med det hakkede dild på toppen.
Suppen smager
godt sammen med en skive rugbrød og
eventuelt med lidt revet parmasan til at drysse over.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar