Kan du lide jordskokker, er det her en rigtig god suppe :-)
4 personer
4 personer
2 spsk. olivenolie
½ løg
1 fed hvidløg
2 spsk. olivenolie
3 kviste timian
1 liter grøntsagsbouillon eller vand
½ dl. piskefløde eller sojafløde
salt og peber
2-3 spsk. citron
½ bundt purløg eller forårsløg
To håndfulde halverede grønne vindruer
Skræl jordskokkerne og skær dem i skiver.
Pil løg og hvidløg, og skær dem i grove tern.
Svits jordskokkerne i olien en gryde i 3 minutter sammen
med løg, hvidløg og timian.
Tilsæt bouillon eller vand, og lad suppen koge i 12-15 min.,
til jordskokkerne er møre.
Tilsæt piskefløden.
Kog suppen op igen.
Blend suppen og smag den til med salt, peber og citronsaft
Server jordskokkesuppen i dybe tallerkener, sammen med
klippet purløg eller forårsløg og halverede vindruer
Ingen kommentarer:
Send en kommentar