Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

torsdag den 14. juni 2012

Asparges-Tomat Salat med Basilikum, Radiser og TachosChips

Dejlig forårs-sommer salat med friske asparges, radiser og chips

2 personer som frokost salat og 4 personer som tilbehør til aftensmad

-4 tomater skåret i tynde både
-8 grønne friske asparges skrællet i tynde strimler
-1 rødløg eller alm. løg skåret i tynde både
-8 små radiser skåret i tynde skiver
-1 fed hvidløg knust
-chili ½ tsk tørret eller lidt frisk finthakket
-en stor håndfuld frisk basilikum eller oregano grofthakket
-salt – peber
-1 spsk. citronsaft
-1 tsk. balsamico eddike
-2 spsk. olivenolie
-et nip rørsukker
-eventuelt et lille stykke parmesanost  revet hvis du ikke er veganer ;-)
-Tachos chips en håndfuld til hver person
-eventuelt en håndfuld rosiner eller tørrede tranebær

Kom tomater, asparges, radiser og løg i en skål og bland. 
Hvidløg, chili, citron, balsamicoeddike, olivenolie, salt , peber og sukker piskes sammen med en gaffel i en lille skål. 
Smag dressingen til. 
Hæld dressingen over salaten. 
Bland salaten.
Anret salaten på tallerkener og kom tachos-chips ovenpå. 
Riv parmasanosten over salaten. 
Drys eventuelt med rosiner og server

Ingen kommentarer:

Send en kommentar