Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

torsdag den 14. juni 2012

Asparges-Tomat Salat med Basilikum, Radiser og TachosChips

Dejlig forårs-sommer salat med friske asparges, radiser og chips

2 personer som frokost salat og 4 personer som tilbehør til aftensmad

-4 tomater skåret i tynde både
-8 grønne friske asparges skrællet i tynde strimler
-1 rødløg eller alm. løg skåret i tynde både
-8 små radiser skåret i tynde skiver
-1 fed hvidløg knust
-chili ½ tsk tørret eller lidt frisk finthakket
-en stor håndfuld frisk basilikum eller oregano grofthakket
-salt – peber
-1 spsk. citronsaft
-1 tsk. balsamico eddike
-2 spsk. olivenolie
-et nip rørsukker
-eventuelt et lille stykke parmesanost  revet hvis du ikke er veganer ;-)
-Tachos chips en håndfuld til hver person
-eventuelt en håndfuld rosiner eller tørrede tranebær

Kom tomater, asparges, radiser og løg i en skål og bland. 
Hvidløg, chili, citron, balsamicoeddike, olivenolie, salt , peber og sukker piskes sammen med en gaffel i en lille skål. 
Smag dressingen til. 
Hæld dressingen over salaten. 
Bland salaten.
Anret salaten på tallerkener og kom tachos-chips ovenpå. 
Riv parmasanosten over salaten. 
Drys eventuelt med rosiner og server

Ingen kommentarer:

Send en kommentar