Dejlig forårs-sommer salat med friske asparges, radiser og chips
2 personer som frokost salat og 4 personer som tilbehør til
aftensmad
-8 grønne friske asparges skrællet i tynde strimler
-1 rødløg eller alm. løg skåret i tynde både
-8 små radiser skåret i tynde skiver
-1 fed hvidløg knust
-chili ½ tsk tørret eller lidt frisk finthakket
-en stor håndfuld frisk basilikum eller oregano grofthakket
-salt – peber
-1 spsk. citronsaft
-1 tsk. balsamico eddike
-2 spsk. olivenolie
-et nip rørsukker
-eventuelt et lille stykke parmesanost revet hvis du ikke er veganer ;-)
-Tachos chips en håndfuld til hver person
-eventuelt en håndfuld rosiner eller tørrede tranebær
Kom tomater, asparges, radiser og løg i en skål og bland.
Hvidløg,
chili, citron, balsamicoeddike, olivenolie, salt , peber og sukker piskes sammen
med en gaffel i en lille skål.
Smag dressingen til.
Hæld dressingen over salaten.
Bland
salaten.
Anret salaten på tallerkener og kom tachos-chips ovenpå.
Riv parmasanosten
over salaten.
Drys eventuelt med rosiner og server
Ingen kommentarer:
Send en kommentar