Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

fredag den 15. juni 2012

Champignon Tærte med Cognac.

Dejlig tærte ;-)
2 - 3 personer

Tærtebunde:
200 g. hvede eller speltmel
½ tsk. senneppulver eller 2 tsk. sennep
1 dl.sesamfrø
1 tsk. salt
100 g. koldt smør eller plantemargarine
lidt koldt vand

Fyld:
½ spsk olivenolie
400 g. champignon
2 tsk.soya sauce
2 tsk. vand
2 fed hvidløg
1 – 2 spsk. cognac
en kvist estragon fint hakket
lidt tabascosauce eller finthakket chili.
5 spsk. Piskefløde eller sojafløde
salt –peber

Tærtebund:Kom senneppulver, sesamfrø og salt i melet og bland det godt. Smuldre smørret i og bland dejen . 
Kom til sidst vand i dejen så den kan samles. 
Beklæde en tærteform med bagepapir eller smør den med smør. 
Rul tærtedejen ud og kom den i formen. 
Prik tærtebunden med en gaffel.

Fyld: Svits champignon i olien i 3 – 4minutter. 
Rør soyasauce og vand sammen og kom det over champignonerne. 
Pres hvidløg over champignonerne. 
Rør godt rundt og tilsæt cognac, estragon, et par dråber tabascosauce eller lidt frisk chili og fløden. 
Krydr med salt og peber og lad champignonerne lige koge op. 
Tag fyldet fra varmen og køl det lidt af. 

Kom fyldet over tærtebunden. 
Bag tærten i 20 – 25 minutter ved 180 grader. 
Server tærten sammen med en stor skål blandet salat.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar