Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! Det med tankerne tager vi et andet sted ... se eventuelt www.birthelue.dk ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetarmad - over 700 opskrifter.

onsdag den 8. august 2012

Fersken Trifli


En meget nem opskrift – når du vil lave en hurtig dessert eller får gæster til kaffe 
Ca. 4 - 6 personer

En rouladekage kun med hindbær fyld.
5 -6  friske fersken eller nektariner
4 -6 spsk. koncenteret hyldeblomstsaft , cognac eller likør
2 dl. piskefløde
2 dl. creme fraiche eller mascarpone ost
Pynt: 
Kronbladene fra 4 - 5 morgenfrue blomster eller  12 hakkede mynteblade
50 g. mandler hakkede

Skær rouladen i skiver og læg dem i en skål. 
Pres rouladeskiverne lidt sammen. 
Dryp hyldeblomstsaften, cognac eller likør over rouladeskiverne. 
Skær fersken ud i tynde både og læg dem over rouladeskiverne. 
Pisk fløden til flødeskum. 
Pisk creme fraiche eller mascarponeosten i flødeskummet. 
Fordel fløde cremen over frugten. 
Sæt desserten i køleskabet – gerne et par timer, så smagen sætter sig. 
Lige inden servering pynt med blomsterbladene og de hakkede mandler.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar