En meget nem opskrift – når du vil lave en hurtig dessert eller
får gæster til kaffe
Ca. 4 - 6 personer
En rouladekage kun med hindbær fyld.
5 -6 friske fersken eller nektariner
4 -6 spsk. koncenteret hyldeblomstsaft , cognac eller likør
2 dl. piskefløde
2 dl. creme fraiche eller mascarpone ost
Pynt:
Kronbladene fra 4 - 5 morgenfrue blomster eller 12 hakkede mynteblade
50 g. mandler hakkede
Skær rouladen i skiver og læg dem i en skål.
Pres
rouladeskiverne lidt sammen.
Dryp hyldeblomstsaften, cognac eller likør over
rouladeskiverne.
Skær fersken ud i tynde både og læg dem over rouladeskiverne.
Pisk fløden til flødeskum.
Pisk creme fraiche eller mascarponeosten i
flødeskummet.
Fordel fløde cremen over frugten.
Sæt desserten i køleskabet –
gerne et par timer, så smagen sætter sig.
Lige inden servering pynt med
blomsterbladene og de hakkede mandler.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar