Lækker svamperet ;-)
Pasta 200 g.
2 spsk. olivenolie
200 g. svampe eller champignon
1 løg
2 fed hvidløg
salt – peber
lidt citronsaft
3 spsk. flødeost
2 -3 spsk. sesamfrø
Topping:
4 spsk. revet parmasan ost
En lille håndfuld hakket frisk basilikum, persille eller purløg
Kog pastaen i kogende vand med lidt salt, så længe som der står
på pakken. Hak løget og hvidløg og svits det i olie i 2 minutter.
Hak svampene
groft og kom dem i gryden til løgene.
Svits retten i ca. 4 minutter.
Tilsæt
flødeosten og svits retten i et par minutter.
Smag til med salt – peber og citronsaft.
Rist sesamfrøene på en tør pande i et par minutter.
Anret den kogte pasta på
tallerkener.
Kom svampesaucen over.
Drys med sesamfrøene.
Kom frisk revet
parmasanost ovenpå.
Drys med krydderurterne.
Server ;-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar