Hver dags Vegetarmad

Hver dags Vegetarmad.

Inspiration til meget mere grønt hver dag.
Masser af Grøntsagsmad :-D
Godt Brød, Fristende Kager, Varmende Supper, Lækre Desserter, Sunde Hovedretter og Inspirerende Sideretter.

Jeg satser på gode råvarer, så jeg ved hvad der er i maden.

Jeg satser på økologi hvor det overhovedet er muligt, da jeg ved at vores krop og energi er produkt af hvad vi spiser og hvad vi tænker! ;-)

Her handler det om masser af opskrifter på Vegetar og Veganermad - over 700 opskrifter.

tirsdag den 28. maj 2013

Små Kanelæblebrød

Til te eller kaffen
ca. 20 stk.

2 dl. lunkent vand
1 dl. cremefraiche eller skyr
½ pk. gær
2 æbler  groft revet med skal
2 tsk.rørsukker
1 tsk. salt
50 g. smeltet smør
50 g. rugmel eller grahamsmel
ca. 400 g. spelt eller hvedemel
3 spsk. rørsukker eller muscovadosukker
2 spsk. stødt kanel


Rør gæren ud i vandet og tilsæt skyr, revet æble, 2 tsk. rørsukker, salt, halvdelen af det smeltede smør og rugmel. 
Rør dejen sammen og tilsæt derefter spelt eller hvedemelet til dejen. 
Lad dejen hæve i skålen i en time. 
Kom mel på hænderne og form 20 brød, der er dobbelt så lange som de er brede. 
Sæt brødene på en bagepapirklædt bageblade.
Lad brødene hæve 20 minutter. 
Pensel brødene med resten af det smeltede smør og drys brødene med kanel og rørsukker. 
Bag Kanelæblebrødene ved 180 grader i ca. 17 - 18 minutter. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar