God mættende salat til middag eller frokost
4 personer
250 g. udblødte og kogte kidneybønner eller 1 ds.godt
skyllede kidneybønner eller en rest kogte bønner
1 stor rød eller gul peberfrugt skåret i små tern
2 forårsløg eller ½ rødløg skåret i tern
1 håndfuld persille - hakket
Saften fra ½ citron
1- 2 spsk. olivenolie
salt - citronpeber
Kom bønnerne i en skål.
Bland peberfrugttern, løg og
persille med bønnerne.
Kom olivenolie og citronsaft ud over salaten.
Bland
salaten godt og smag til med salt og peber.
Server.
Tips: Har du en rest af salaten til overs, eller ønsker du en varm salat i stedet for. Så svits bønnesalaten i 1 spsk. olivenolie i nogle minutter under omrøring. Tilsæt en stor tomat der er hakket, hakket evt. tørret oregano og lidt vand, skru ned for varmen og lad retten stå og simre i 10 minutter. Smag retten til og server ;-)
Tips: Har du en rest af salaten til overs, eller ønsker du en varm salat i stedet for. Så svits bønnesalaten i 1 spsk. olivenolie i nogle minutter under omrøring. Tilsæt en stor tomat der er hakket, hakket evt. tørret oregano og lidt vand, skru ned for varmen og lad retten stå og simre i 10 minutter. Smag retten til og server ;-)
Enkelt, nem og velsmagende. Tak for god opskrift - den skal jeg helt sikkert lave igen!
SvarSlet