Frisk, lækker salat
2 personer
2 appelsiner
½ granatæble
2 -3 forårsløg
Dressing:
salt-peber
3 spsk. olivenolie
1 tsk. balsamico eddike
½ tsk. rørsukker eller honning
lidt vand
Skræl appelsinerne og skær dem i tynde skiver - tag kernerne fra.
Evt. saft der er løbet fra appelsinerne hældes i en lille skål.
Bank på granatæbleskrællen så, så mange som muligt af kernerne løsnes, resten af kernerne tager du ud med en teske.
Sorter de hvide hinder fra granatæblekernene, de er bitre og skal ikke bruges. Evt. saft fra granatæblet hældes ned til appesinsaften.
Hak forårsløgene groft.
Kom appelsinskiver, granatæblekerner og forårsløg i en skål.
Pisk dressingen sammen, blandet med den overskydende saft fra granatæble og appelsin.
Smag dressingen til og hæld den over salaten.
Server :-)
2 appelsiner
½ granatæble
2 -3 forårsløg
Dressing:
salt-peber
3 spsk. olivenolie
1 tsk. balsamico eddike
½ tsk. rørsukker eller honning
lidt vand
Skræl appelsinerne og skær dem i tynde skiver - tag kernerne fra.
Evt. saft der er løbet fra appelsinerne hældes i en lille skål.
Bank på granatæbleskrællen så, så mange som muligt af kernerne løsnes, resten af kernerne tager du ud med en teske.
Sorter de hvide hinder fra granatæblekernene, de er bitre og skal ikke bruges. Evt. saft fra granatæblet hældes ned til appesinsaften.
Hak forårsløgene groft.
Kom appelsinskiver, granatæblekerner og forårsløg i en skål.
Pisk dressingen sammen, blandet med den overskydende saft fra granatæble og appelsin.
Smag dressingen til og hæld den over salaten.
Server :-)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar