ca. 30 stk.
200 g. rørsukker eller muscovadosukker
50 g. smør
120 g. kokosolie
1 spsk. hørfrø eller
sesamfrø
1 tsk. majsstivelse
1 æg
½ dl.vand
1 tsk. vanille
650g. havregryn
250g spelt eller hvedemel
1 tsk. bagepulver
½ tsk. salt
eventuelt en håndfuld kokosflager eller kokosmel
200 g. mørk chokolade groft hakket
Pisk sukker, smør, æg
og kokosolie til en lys og cremet masse.
Tilføj hørfrø, majsstivelse, vand,
vanille.
Bland i en anden skål havregryn, mel, bagepulver,
kokosflager og salt.
Hæld melblandingen i sukker- smør blandingen.
Rør godt.
Bland den hakkede chokolade i dejen.
Tril
”2 krone” store kugler af dejen og sæt
kuglerne på en bagepapirklædt plade.
Bag kagerne i ca. 10 minutter ved 200 grader.
Lad kagerne afkøle.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar