Kan laves som lasagne – kom grøntsagerne imellem
lasagneplader
4 – 5 personer
2 spsk. olivenolie
1 stort løg hakket
2 fed hvidløg fintsnittet
1 ds. hakkede tomater eller 6 store tomater hakkede
1 fennikel hakket
1 rød peberfrugt hakket
300 g. frisk spinat eller helbladet frossen-tøet op
½ tsk chili tørret eller et lille stk. frisk
1 spsk. oregano tørret eller 3 spsk. frisk
Har du frisk basilikum så tag 4 spsk. hakket ellers udelades
dette..
150 g. feta smuldret
salt – peber
1 bolle eller stor skive brød fintrevet
50 g parmesanost fintrevet
En stor håndfuld persille hakket
Kog pastaen i kogende vand med salt efter anvisninger på
pakken.
Kom den kogte pasta i en sigte så vandet løber fra.
Svits løget i
olivenolien i et par minutter.
Tilsæt hvidløg, fennikel og peberfrugt lad
grøntsagerne svits med i et par minutter.
Tilsæt chili, oregano og tomater.
Tilsæt den friske spinat.
Lad spinaten lige blive vendt i
gryden med grøntsagerne.
Lad saucen
koge i 2 minutter.
Smag saucen til med salt og peber.
Tag den fra varmen.
Bland
den smuldrede fetaost med grøntsagssaucen.
Bland saucen og pasta og kom det i
et ildfast fad.
Bland parmesanost, persille, basilikum og den fintrevet bolle.
Drys
parmesanblandingen over grøntsager og pasta.
Bag retten i ovnen i 20 - 22
minutter ved 180 grader.
Server ;-)
Denne ret skal da prøves.. Vi er nye i det med vegetarretter, så er ved at finde lidt inspiration.
SvarSlet